خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 16 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کمبود سهمیه آرد در مازندران نداریم/افزایش نظارت بر کار نانوایی ها

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 08 آبان 1399 - 09:52
ساری- مدیرکل غله و خدمات بازرگانی مازندران با اشاره به اینکه کمبود سهمیه آرد در استان نداریم، گفت: تمامی نانوایی‌ها دارای سهمیه مشخص شده هستند.
آرد،وفايي،پخت،سهميه،نان،ساماندهي،نژاد،اظهار

عباسعلی وفایی نژاد درگفتگو با خبرنگار مهر با اظهار اینکه هیچ کمبود آرد در استان وجود ندارد، اظهار داشت: تمامی واحدهای خبازی دارای سهمیه آرد هستند و نباید این سهمیه که دولت برایش ۸۵ درصد یارانه می‌دهد، به انحراف کشیده شود.
وی با اشاره به ساماندهی ساعت کار نانوایی‌ها و نظم بخشیدن به فعالیت آنان گفت: برای ساماندهی وضعیت، ساعات کار نانوایی‌ها مشخص شده و حق تعطیلی خودسرانه ندارند و باید طبق تقویم و برنامه مشخص شده فعالیت کنند.
وفایی نژاد یادآور شد: همچنین کارگروه آرد و نان شهرستان در حال ارزیابی وبررسی وضعیت مناطق مختلف شهرستان هستند تا براساس موقعیت هر منطقه ساعت کار خبازی‌ها را تنظیم و تدوین کند.
مدیرکل غله وخدمات بازرگانی یادآور شد: با انجام این کار، از انحراف و عرضه خارج از شبکه آرد توسط برخی خبازی‌ها جلوگیری می‌شود و از سوی دیگر خودنظارتی مردم در طرح ساماندهی فعالیت خبازی‌ها پررنگ خواهد شد.
وی ادامه داد: ساعات پخت، تعداد کیسه، وزن چانه، نرخ نان روی تابلویی در معرض دید مردم قرار خواهد گرفت و این مسئله سبب می‌شود تا با نظم ایجاد شده، حقوق شهروندی مردم رعایت شود.
وفایی نژاد با عنوان اینکه یک کیلوگرم آرد در استان کم نشده است، افزود: نانوایی‌هایی که پخت ندارند و اصول را رعایت نمی‌کنند ونان را برای مصرف غیرانسانی پخت می‌کنند زیر تیغ نظارتی قرار خواهند گرفت و از سهمیه آنان کسر خواهد شد.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی مازندران با اظهار اینکه تقاضای مردم برای نام افزایش یافته است، تصریح کرد: نان تنها کالای استراتژیکی است که از یارانه کامل دولت برخوردار است و باید نظارت بیشتری بر کار خبازی‌ها صورت گیرد.
بیش از پنج هزار واحد خبازی در مازندران وجود دارد و ماهانه حدود ۳۰ هزار تن آرد در استان توزیع می‌شود.