خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 18 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اطلاعات هزاران مشتری بانکی اروپایی هک شد

ایسنا | اقتصادی | چهارشنبه، 07 آبان 1399 - 23:31
در پی حمله هکری به زیرساخت های یک شرکت امنیتی سوئدی، اطلاعات ۳۸ هزار سند بانکی به سرقت رفت.
شركت،حمله،اطلاعات،بانك،خبر،سويد

در پی حمله هکری به زیرساخت های یک شرکت امنیتی سوئدی، اطلاعات ۳۸ هزار سند بانکی به سرقت رفت.
به گزارش ایسنا به نقل از یورونیوز، یک منبع آگاه در شرکت سویدی گانبو که وظیفه حفاظت از اطلاعات کامپیوتری و اینترنتی شماری از بانک های اروپایی و هم چنین پارلمان سوئد را بر عهده دارد تایید کرد هکرها با حمله سایبری به زیرساخت های این شرکت موفق شده اند به شمای از اسناد محرمانه برخی از مشتریان این شرکت از جمله برخی از بانک های اروپایی و مجلس این کشور دست پیدا کنند.
یکی از سخنگویان این شرکت نیز با تایید این خبر در گفتگو با یورونیوز، این حمله سایبری را تاسف بار خوانده و از انجام تحقیقات در این خصوص خبر داده است.
اگرچه خبر این جمله سایبری اکنون رسانه ای شده اما گویا زمان آن مربوط به ماه آگوست (مرداد) بوده است.
در نتیجه این حمله هکری حدود ۱۹ گیگابایت اطلاعات شامل ۳۸ هزار فایل حاوی اطلاعات پارلمانی سوید، طرح های امنیتی برخی از بانک های آلمانی و اداره مالیات سوید به سرقت رفته است.
انتهای پیام