خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 17 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تولید و فروش طلا در چین کاهش یافت

تسنیم | اقتصادی، بازار | چهارشنبه، 07 آبان 1399 - 23:26
داده های رسمی صنعت طلا در چین نشان داد که طی 9 ماه نخست سال جاری میلادی، 262.93 تن طلا در این کشور تولید شده که در مقایسه با مدت مشابه در سال گذشته 12.42 تن یا 4.51 درصد کاهش یافته است.
طلا،تن،فروش،چين،درصد،كاهش

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از شینهوا، داده های رسمی صنعت طلا در چین که روز سه شنبه منتشر شد نشان داد که طی 9 ماه نخست سال جاری میلادی، 262.93 تن طلا در این کشور تولید شده که در مقایسه با مدت مشابه در سال گذشته 12.42 تن یا 4.51 درصد کاهش یافته است.
جدیدترین خبرها و تحلیل‌های ایران و جهان را در کانال تلگرامی تسنیم بخوانید.
(کلیک کنید)
بر اساس اطلاعات منتشر شده توسط انجمن طلای چین، فروش طلا نیز طی 9 ماه اول سال جاری میلادی 28.66 درصد نسبت به سال گذشته کاهش یافته و به 548.09 تن رسیده است.
داده های این انجمن همچنین نشان می دهد که میزان فروش طلا و جواهر در بازار چین در دوره ژانویه تا سپتامبر 343.08 تن بوده که نسبت به مدت مشابه در سال گذشته 34.43 درصد سقوط کرده است.
در همین مدت، فروش سکه و شمش های طلا با 14.07 درصد کاهش نسبت به سال گذشته به 142.52 تن رسید، در حالی که فروش طلا برای مصارف صنعتی و سایر محصولات 21.11 درصد نسبت به سال قبل کاهش یافت و به 62.49 تن رسید.
با بهبود پایدار اقتصاد داخلی و احیای سریع بازار عروسی ها، فروش طلا در چین اخیراً افزایش یافته است.
فقط در سه ماهه سوم، فروش این فلز زرد در چین شاهد رشد 28.71 درصدی نسبت به دوره سه ماهه قبلی بود.
انتهای پیام/