خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 18 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ذخیره‌سازی‌های نفت و بنزین آمریکا افزایش یافت

مهر | اقتصادی | چهارشنبه، 07 آبان 1399 - 22:55
مؤسسه نفت آمریکا اعلام کرد که ذخیره‌سازی‌های نفت و بنزین آمریکا در حالی افزایش یافته که ذخیره‌سازی‌های فرآورده‌های نفتی این کشور با کاهش روبه‌رو شده است.
بشكه،نفت،افزايش

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، داده‌های گروه صنعتی مؤسسه نفت آمریکا (API) در روز سه‌شنبه (ششم آبان‌ماه) نشان داد ذخیره‌سازی‌های نفت خام و بنزین ایالات متحده آمریکا هفته گذشته در حالی افزایش یافته که ذخیره‌سازی‌های فرآورده‌های این کشور با کاهش همراه شده است.
ذخیره‌سازی نفت خام آمریکا در هفته منتهی به ۲۳ اکتبر (دوم آبان‌ماه) ۴ میلیون و ۶۰۰ هزار بشکه افزایش یافت و به حدود ۴۹۵ میلیون و ۲۰۰ هزار بشکه رسید.
این در حالی است که تحلیلگران انتظار داشتند این افزایش حدود یک میلیون و ۲۰۰ هزار بشکه باشد.
بر اساس داده‌های مؤسسه نفت آمریکا، ذخیره‌سازی‌های نفت خام در کوشینگ اوکلاهما ۱۳۶ هزار بشکه افزایش یافت.
داده‌های این نهاد نشان داد نفت خام فرآوری شده آمریکا ۱۷۶ هزار بشکه در روز افزایش یافته است.
بر اساس این داده‌ها، ذخیره‌سازی‌های بنزین ایالات متحده آمریکا ۲ میلیون و ۶۰۰ هزار بشکه افزایش یافته است، در حالی که انتظار می‌رفت این رقم تنها ۹۶۱ هزار بشکه باشد.
ذخیره‌سازی‌های سوخت که شامل گازوئیل و نفت حرارتی می‌شد، ۵ میلیون و ۳۰۰ هزار بشکه در روز افزایش یافت که انتظار می‌رفت این رقم ۲ میلیون و ۱۰۰ هزار بشکه باشد.
این داده‌ها نشان دادند که واردات نفت خام ایالات متحده آمریکا نیز ۴۳۶ هزار بشکه در روز افزایش یافته است.