خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 08 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

باشگاه پرسپولیس با برانکو تسویه کرد/ پنجره به زودی باز می‌شود

مهر | ورزشی | چهارشنبه، 07 آبان 1399 - 22:53
سرپرست مستعفی باشگاه پرسپولیس از پرداخت کامل مطالبات برانکو ایوانکوویچ و دستیارانش خبر داد و گفت: پنجره نقل و انتقالات باشگاه به زودی باز می شود.
پرسپوليس،باشگاه،برانكو،پرداخت،پناه،رسول،طلب

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رسانه رسمی باشگاه پرسپولیس، مهدی رسول پناه با اعلام این خبر گفت: خدا را شکر می‌کنم که در پایان کار سرپرستی باشگاه پرسپولیس به قولی که به هواداران دادم عمل کرده و طلب برانکو به صورت کامل پرداخت شد.
جا دارد از همه اعضای محترم هیئت مدیره باشگاه، کارگزار پرسپولیس و همه کسانی که در این راستا کمک کردند تشکر کنم چرا که در وضعیت کنونی و گرانی ارز خارجی تأمین این پول واقعاً دشوار و سخت بود.
وی در ادامه افزود: در کنار مطالبات سرمربی محترم کروات، طلب دستیاران برانکو هم به صورت کامل پرداخت شد و دیگر از این ناحیه جای نگرانی وجود ندارد.
ان‌شاءالله به زودی پنجره بسته شده نقل و انتقالات باشگاه پرسپولیس هم باز خواهد شد.
رسول پناه در پایان گفت: همچنین وظیفه خودم می دانم به عنوان یک هوادار تیم پرسپولیس از برانکو ایوانکوویچ و دستیارانش هم بابت زحماتی که برای این تیم کشیدند قدردانی و به خاطر این تأخیر ۲ ساله در پرداخت دستمزد از آنها عذرخواهی کنم.
در خاتمه برای این مربی جنتلمن و با شخصیت آرزوی موفقیت و تندرستی دارم.