خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 20 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تخلف مدارس غیر دولتی و خاص در فعالیت آموزش مجازی

باشگاه خبرنگاران | سلامت و پزشکی | چهارشنبه، 07 آبان 1399 - 22:35
عبدالرضا فولادوند درباره تخلف بعضی مدارس غیردولتی و خاص که ساعات آموزشی زیادی دارند، خبر داد.
آموزش،مدارس،پرورش،مجازي،تدريس،كلاس

مدیرکل آموزش و پرورش تهران مطرح کرد؛
به گزارش خبرنگار حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، عبدالرضا فولادوند مدیرکل آموزش و پرورش تهران از تخلف بعضی مدارس غیردولتی و خاص خبر داد و اظهار کرد: متاسفانه مشاهده شده است که در طول ایام گذشته بر خلاف دستورالعمل‌های ارسالی که برای مدارس و نحو اداره کلاس و زمان کلاس درس خطا صورت گرفته است و دقیقا برنامه حضوری دانش آموزان را در فضای مجازی دنبال می‌کنند.
او درباره جزئیات این دستورالعمل گفت: حداکثر تدریس آموزش مجازی ۳۵ دقیقه برای متوسطه اول و دوم و ۲۵ دقیقه برای مقطع ابتدایی است.
فولادوند گفت: بعضی مدارس خصوصی باهم رقابت دارند و ازهشت تا سه بعدظهر آموزش مجازی برگزار می‌کنند.
در این کلاس‌ها کتب غیر درسی تدریس می‌شود که خلاف دستورالعمل‌هاست.
مدیر کل آموزش و پرورش به مدارس خاص و غیردولتی هشدار داد که مواظب سلامتی دانش آموزان باشند، زیرا کلاس طولانی مدت ممکن مشکل جسمی و بینایی پیش بیآید.
او با تاکید بر تدریس از طریق شبکه شاد گفت: سلامت دانش آموزان در اولویت است و از ورزش صبگاهی نباید غافل شد.
انتهای پیام/