خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 23 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مجمع تشخیص مصلحت دو ایراد شورای نگهبان به بودجه ۹۸ را رد کرد

مهر | سیاسی | شنبه، 25 اسفند 1397 - 11:58
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: سه مورد اختلافی بین شورای نگهبان و مجلس شورای اسلامی در مورد بودجه ۹۸ وجود داشت که مجمع تشخیص دو مورد از آنها را به نفع نظر مجلس تصویب و تائید کرد.
مجلس،شوراي،نگهبان،مصلحت

حجت‌الاسلام غلامرضا مصباحی مقدم در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به جلسه امروز (شنبه) مجمع تشخیص مصلحت نظام با دستور کار بررسی موارد اختلافی مجلس و شورای نگهبان بر سر بودجه ۹۸ گفت: سه مورد اختلافی بین شورای نگهبان و مجلس شورای اسلامی در مورد بودجه ۹۸ وجود داشت که مجمع تشخیص مصلحت نظام دو مورد از آنها را به نفع نظر مجلس تصویب و تائید کرد.
وی افزود: مورد سوم که مربوط قراردادهای بانکی می‌شد، اصلاحیه مجلس رأی نیاورد و نهایتاً نظر شورای نگهبان مصوب باقی ماند زیرا مجمع تشخیص مصلحت نظام از آن سوی دیگر رأی‌گیری انجام نمی‌دهد.
مصباحی مقدم تاکید کرد: در این مورد نظر شورای نگهبان مبناست، بنابراین بند «ز» در لایحه بودجه ۹۸ از دستور کار مجلس خارج خواهد شد.