دستگیری ۲ شکارچی غیرمجاز در منطقه حفاظتشده البرز جنوبی
مهر
|
استانها
|
سه شنبه، 06 آبان 1399 - 11:15
کرج- مدیرکل محیطزیست استان البرز گفت: دو شکارچی غیرمجاز سابقهدار در منطقه حفاظتشده البرز جنوبی واقع در بخش آسارا دستگیر شدند.

فردین حکیمی در گفتوگو با خبرنگار مهر با اشاره به دستگیری شکارچیان غیرمجاز سابقهدار در استان البرز اظهار کرد: دو نفر از شکارچیان غیرمجاز بومی سابقهدار با همکاری همیاران محیطزیست و اقدام به موقع مأمورین منطقه حفاظتشده البرز جنوبی قبل از اقدام به شکار دستگیر شدند.
وی بیان کرد: بر اساس گزارشهای جوامع محلی و همیاران محیطزیست این شکارچیان در منطقه حفاظتشده البرز جنوبی واقع در بخش آسارا دستگیر شدند و پس از تشکیل پرونده حقوقی به دادگاه معرفی خواهند شد.
مدیرکل محیطزیست استان البرز تصریح کرد: از این دو نفر شکارچی یک قبضه اسلحه شکاری کشف و سایر ادوات جرم آن دو نیز توقیف شد.
وی گفت: هرگونه شکار و صید، بدون اخذ مجوز از محیطزیست استان البرز تخلف و جرم محسوب میشود و قطعاً مورد پیگرد قانونی قرار خواهد گرفت.