خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 11 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

توقیف همبرگرهای غیراستاندارد در تهران

ایسنا | اقتصادی | سه شنبه، 06 آبان 1399 - 10:58
مدیرکل استاندارد تهران از توقیف و جمع‌آوری ۳۰۰ کارتن همبرگر غیراستاندارد از واحد تولیدی دشت‌گل آنی، در یک واحد تولیدی در استان تهران خبر داد.
استاندارد،غيراستاندارد،توليدي،همبرگر

مدیرکل استاندارد تهران از توقیف و جمع‌آوری ۳۰۰ کارتن همبرگر غیراستاندارد از واحد تولیدی دشت‌گل آنی، در یک واحد تولیدی در استان تهران خبر داد.
به گزارش ایسنا، بنا بر اعلام سازمان استاندارد، محمودرضا طاهری اظهار کرد: در جریان بازرسی‌های کارشناسان استاندارد از واحدهای تولیدی، تولیدات غیراستاندارد و بدون مجوز واحدتولیدی همبرگر با نام تجاری آنی‌شف و ماکارا که اقدام به جعل علامت استاندارد نیز می‌کرد، شناسایی و توقیف شد.
وی با تاکید بر انجام اقدامات قانونی علیه این متخلف، گفت: از ابتدای سال تاکنون، ۱۱۵۲ مورد بازرسی از واحدهای صنایع غذایی و حدود ۲۴۰۰ مورد نمونه‌برداری از این واحدها برای آنجام آزمون‌های استاندارد، انجام، که به ابطال ۵۷ پروانه و توقیفات کالاهای غیراستاندارد در این صنعت منتج شده‌است.
انتهای پیام