خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 01 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

افزایش نگران‌کننده مبتلایان و بستری‌شدگان کرونا در خراسان رضوی/ اعمال محدودیت‌های جدید در 7 شهر

تسنیم | استان‌ها | سه شنبه، 06 آبان 1399 - 09:51
گروه استان‌ها ـ سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: در حال حاضر، افزایش تعداد مبتلایان و بستری‌شدگان کرونا در خراسان رضوی نگران‌کننده است.
پزشكي،علوم،مشهد،بستري،بهداشتي،سخنگوي

علی اصغر انجیدنی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در مشهدمقدس اظهار داشت: در موج سوم کرونا شاهد افزایش تعداد مبتلایان و بستری شدگان به صورت هر روزه هستیم و یکی از دلایل این مسئله جدی گرفته نشدن پروتکل‌های بهداشتی از سوی شهروندان است.
دبیر کارگروه مراقبت و درمان بیماری کرونا در علوم پزشکی مشهد بیان کرد: تعداد مبتلایان سرپایی در استان نیز جدا از تعداد بستری شدگان این بیماری در سطح استان است.
انجیدنی گفت: در حال حاضر بیش از 900 بیمار مبتلا به کووید 19 در بیمارستان‌های زیرپوشش علوم پزشکی مشهدمقدس بستری هستند.
رحیمی؛ سخنگوی علوم پزشکی مشهد نیز گفت: تا زمانی که 80 درصد شهروندان پروتکل‌های بهداشتی را رعایت نکنند شاهد تداوم این وضعیت خواهیم بود.
سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی مشهد بیان کرد: مردم باید نسبت به زدن ماسک بسیار حساس باشند و پروتکل‌های بهداشتی را بیشتر رعایت کنند.
رحیمی بیان کرد: نیشابور، سبزوار، تربت حیدریه، کاشمر، خلیل‌آباد، بردسکن و گناباد در حال حاضر در وضعیت قرمز کرونایی در خراسان رضوی هستند.
سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی مشهد تصریح کرد: نامه‌نگاری لازم صورت گرفته تا محدودیت‌هایی در این شهرستان‌ها اعمال شود.
انتهای پیام/282/ش