کار ناتمام کشت و صنعت مغان/نگهداری مهمتر از ابطال واگذاری است
اردبیل- نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی گفت: بعد از دستور قوه قضائیه در ابطال واگذاری کشت و صنعت مغان، اکنون نگهداری آن مهمتر از ابطال بوده و کار تمام نشده است، مطالبه گری ها ادامه دارد

فیروز احمدی در گفت و گو با خبرنگار مهر، با اشاره به واگذاری مجتمع بزرگ کشت و صنعت و دامپروری مغان به بخش خصوصی اظهار کرد: متأسفانه در برخی موارد صدای مخالفان واگذاری و تاراج کشت و صنعت مغان شنیده نشد تا اینکه شخص رئیس قوه قضائیه سفر به استان اردبیل را با محوریت دستور انقلابی ابطال انجام داد تا مرهمی بر درد مردم مغان باشد.
وی با انتقاد از سکوت برخی رسانهها و جریانات انقلابی در مقابل واگذاری شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان گفت: متأسفانه تعدادی از مطبوعات قبل از ابطال در صدد قانونی جلوه دادن شکل واگذاری بود و بعد از ابطال نیز به طرق دیگر همان سیاست خود را در پیش گرفته اند ولی غافل از اینکه حق مظلوم پامال نمیشود.
معاون اسبق سیاسی و امنیتی استانداری اردبیل خاطرنشان کرد: واگذاری شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان نمونه بارزی از چپاول و دست درازی به بیت المال در کشور است و چنین غارتگریهایی در زمانی که دولت کشور را به حال خود رها کرده است امری بدهی به نظر میآید.
احمدی در بخش دیگر سخنان خود دستگاههای قضائی، امنیتی و نظارتی را مورد خطاب قرار داد و گفت: انتظار داریم در راستای دستور رئیس قوه قضائیه در استان پیگیر تحقق برنامه ابطال واگذاری تا حصول نتیجه مطلوب و به نفع مردم باشند و کار را نیمه تمام رها نکنند.
مطالبه گری در مغان تبدیل به «برند» کشوری شد
فعال سیاسی و اجتماعی استان اردبیل مطالبه گری را یکی از شاخصههای انقلابی گری در گام دوم انقلاب اسلامی طبق منویات مقام معظم رهبری دانست و افزود: در حال حاضر مطالبه گری در منطقه مغان به یک برند تبدیل شده و الگویی موفق برای ایستادن در مقابل غارتگران حقوق حقوق بیت المال در کشور ارائه داد.
وی با بیان اینکه بر خلاف ضرب المثل «یک دست صدا ندارد» عمل کردیم گفت: با این اقدام ثابت کردیم که یک دست نیز صدا دارد و میتواند جریان ساز بوده و دستهای دیگر را نیز بههمراهی خود دعوت کند.
احمدی خاطرنشان کرد: زمانی که از ابطال واگذاری شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان صحبت میشد عده زیادی مسخره کرده و کار را تمام شده عنوان میدانستند و البته حق داشتند چرا که با ورود برخی سرمایهها و پشت پردههای خاص، ابطال واگذاری کشت و صنعت مغان به ذهن هیچکس خطور نمیکرد.
نماینده مردم مغان در دور چهارم مجلس شورای اسلامی به اقدام اخیر دانشجویان انقلابی و ولایی دانشگاه سهند تبریز اشاره کرد و گفت: این دانشجویان برای حمایت و قدردانی از دستور شجاعانه رئیس قوه قضائیه به پارس آباد آمده بودند که انتظار میرفت مسئولین شهرستان فضای امن را برای اجرای برنامههای آنها مهیا میکردند که این اتفاق نیافتاد.
ابطال واگذاری کشت و صنعت مغان دومینویی در کشور راه انداخت
وی با اشاره به اینکه عدهای در داخل استان نمیخواهند شیرینی این پیروزی بزرگ در کام مردم ماندگار شود افزود: با ابطال واگذاری شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان مغان دومینویی در کشور راه افتاده که چپاولگران دیگر امیدی برای استعمار بیت المال را ندارند.
احمدی از وجود حمایت ۲۰ هزار امضای پای طومار لغو واگذاری کشت و صنعت مغان خبر داد و گفت: برای اینکه این مطالبه گری به نتیجه قطعی برسد و مجموعه به آغوش بیت المال بازگردانده شود نیازمند همراهی مسئولین استان، دستگاههای نظارتی، رسانهها و مردم هستیم.
وی در پایان روحیه مطالبه گری را مدیون سیستم قضائی بر پایه عدالت دانست و گفت: در حال حاضر نگهداری شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان مهمتر از ابطال آن است و باید مطالبه گران به مطالبه خود ادامه دهند چرا که کار تمام نشده و باید در ادامه مجمع نمایندگان استان اردبیل در مجلس شورای اسلامی نیز همراهی لازم را داشته باشند.