گلدمن ساکس به جرم غارت اموال مالزی جریمهای تاریخی شد
مهر
|
اقتصادی
|
دوشنبه، 05 آبان 1399 - 14:08
کمیسیون بورس و اوراق هنگکنگ بانک گلدمن ساکس را ۳۵۰ میلیون دلار برای کلاهبرداری میلیارد دلاری از مالزی جریمه کرد.
به گزارش خبرنگار مهر به نقل از راشاتودی، کمیسیون بورس و اوراق هنگکنگ (اسافسی) انک گلدمن ساکس را ۳۵۰ میلیون دلار برای کلاهبرداری میلیارد دلاری از مالزی جریمه کرد.
این جریمه بالاترین جریمهای است که در تاریخ دستگاه نظارت بر بورس و اوراق هنگکنگ برای یک نهاد وضع شده است.
اسافسی اعلام کرد که واحد آسیایی این بانک آمریکایی برای خطاهایی جدی در نظارت بر مدیریت، ارزیابی ریسک و مقابله با پولشویی جریمه کرده است.
گلدمن ساکس متهم است با استفاده از سه دوره انتشار اوراق قرضه برای پروژه وانامدیبی مالزی در بین سالهای ۲۰۱۲ و ۲۰۱۳ که ۶.۵ میلیارد دلار پول برای این پروژه جمعآوری کرد، به کلاهبرداری و اختلاص ۲.۶ میلیارد دلار کمک کرده است.