خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 10 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

طالبان هم اظهارات ماکرون را محکوم کرد

ایسنا | بین‌الملل | دوشنبه، 05 آبان 1399 - 12:19
جنبش طالبان افغانستان امروز دوشنبه بیانیه اخیر امانوئل ماکرون، رئیس جمهور فرانسه علیه "اسلام رادیکال" را محکوم کرده و آن را "غیرمسئولانه" و "همراه با نادانی" خواند.
فرانسه،اسلام،جمهور،رئيس،طالبان،غيرمسئولانه،امانوئل

جنبش طالبان افغانستان امروز دوشنبه بیانیه اخیر امانوئل ماکرون، رئیس جمهور فرانسه علیه "اسلام رادیکال" را محکوم کرده و آن را "غیرمسئولانه" و "همراه با نادانی" خواند.
به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، امانوئل ماکرون، رئیس جمهور فرانسه در تاریخ 21 اکتبر یک سخنرانی در مراسم یادبود ساموئل پتی، معلم تاریخ فرانسوی که توسط یک نوجوان افراطگر به طرز بی رحمانه‌ای به قتل رسید، ایراد کرد.
رئیس جمهور فرانسه در این سخنرانی خواستار "اسلام عاری از نفوذ خارجی در فرانسه و تقویت کنترل بر بودجه مساجد" شده و گفت، فرانسه به دفاع از آزادی بیان و تشدید جنگ با اسلام رادیکال ادامه خواهد داد.
طالبان افغانستان در بیانیه خود گفت: امارت اسلامی (طالبان) اظهارنظرهای رئیس جمهور فرانسه را محکوم می‌کند و آن را موضعی علیه ملتها در نظر می‌گیرد.
بهتر بود اگر که او با دقت به جای ایراد اظهارات اسلام هراسانه همراه با نادانی به مطالعه اسلام می‌پرداخت تا دست از مطرح کردن اظهارنظرهای غیرمسئولانه بر مبنای اطلاعات ناقص بازیگران متخاصم و در پیش گرفتن موضعی که صلح بین‌المللی را تهدید کرده و آتش دشمنی و خصومت میان ملتها را شعله ور می‌سازد، بردارد.
انتهای پیام