خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 30 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تعویق دور دوم مذاکرات لبنان و رژیم صهیونیستی درباره ترسیم مرز‌های دریایی

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | دوشنبه، 05 آبان 1399 - 10:31
روزنامه الجمهوریه لبنان اعلام کرد دور دوم مذاکرات بیروت و تل‌آویو درباره ترسیم مرز‌های دریایی به تعویق افتاده است.
مذاكرات،صهيونيستي،تعويق،لبنان،رژيم،هيئت،منابع

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان، روزنامه لبنانی الجمهوریه به نقل از منابعی آگاه از تعویق دور دوم مذاکرات بیروت و تل آویو که قرار بود پنج‌شنبه این هفته برگزار شود، خبر داد.
این روزنامه اعلام کرد که لبنان و رژیم صهیونیستی با درخواست آمریکا برای تعویق دور دوم مذاکرات ترسیم مرز‌های دریایی توافق کرده‌اند.
منابع مذکور درباره علت تعویق این دور از مذاکرات از سوی هیئت آمریکایی گفتند: رئیس هیئت آمریکایی مهلتی برای رسیدن تجهیزات فنی مورد نیاز برای انجام وظیفه خود درخواست کرده است و بدین دلیل مذاکرات به تعویق افتاده است.
دور نخست مذاکرات هیئت لبنانی و صهیونیستی روز ۲۳ مهر زیر یک سقف در روستای «ناقوره» در مرز لبنان و رژیم صهیونیستی برگزار شد، اما طرفین به صورت مستقیم با هم مذاکره نداشته و نماینده آمریکا و نیرو‌های سازمان ملل (یونیفل) مذاکرات را هدایت کردند.
منابعی در دفتر ریاست جمهوری لبنان نیز تأکید کردند که هدف از مذاکرات غیر‌مستقیم با تل‌آویو برای ترسیم خطوط مرزی و بازپس‌گیری حقوق این کشور است و این به معنای حرکت به سوی عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی نیست.
مرز آبی دو طرف به علت وجود منابع نفت و گاز همواره مورد اختلاف بوده و رژیم صهیونیستی تا کنون مانع از بهره‌برداری لبنان از این منابع شده است.
انتهای پیام/