مراحل ارزیابی و پرداخت خسارت حادثهدیدگان انفجار نشت گاز/ درخواست حادثه دیدگان برآورد دقیق است
در روزهای گذشته حادثهای انفجار بر اثر نشت گاز در یکی اماکن مسکونی از محلات اردبیل اتفاق افتاد که برخی از حادثهدیدگان انتقاداتی به نحوه ارزیابی خسارتهای وارده و یا حتی عدم پرداخت خسارت توسط بیمه مربوطه داشتند.

در روزهای گذشته حادثهای انفجار بر اثر نشت گاز در یکی اماکن مسکونی از محلات اردبیل اتفاق افتاد که برخی از حادثهدیدگان انتقاداتی به نحوه ارزیابی خسارتهای وارده و یا حتی عدم پرداخت خسارت توسط بیمه مربوطه داشتند.
خبرگزاری فارس- اردبیل| سرویس اجتماعی: مهران عقلمند: در روزهای گذشته حادثه انفجار بر اثر نشت گاز در یکی اماکن مسکونی از محلات اردبیل اتفاق افتاد و در اثر این انفجار به تعدادی از اماکن مسکونی خسارت بسیاری وارد آمد.
پس از این انفجار و برآورد خسارات وارده توسط شرکت گاز، حادثهدیدگان برای دریافت خسارت از بیمه معلم که طرف قرارداد با شرکت گاز ملی ایران بوده مراجعه کرده و به دنبال دریافت خسارت بودند؛ اما در این بین برخی از حادثهدیدگان انتقاداتی به نحوه ارزیابی خسارتهای وارده و یا حتی عدم پرداخت خسارت توسط بیمه داشتند.
اما در این بین سوالی که در ذهنها ایجاد میشود چگونگی پرداخت خسارت در حالی است که با توجه به آپارتمانی بودن بسیاری از منازل، علاوه بر خسارت دیده اصلی دیگر ساکنان نیز خسارتهایی را متحمل میشوند.
تقاضای حادثهدیدهگان برای پرداخت خسارتهای وارد شده
یکی از ساکنین آسیبدیده حادثه انفجار گاز در یکی از محلات اردبیل به خبرنگار فارس گفت: در این ساختمان دو واحد مسکونی به طور کامل تخریب شده و به چندین خانه نیز آسیبهای جدی اعم از ترکخوردگی دیوارها، شکستن شیشه، درب، پنجرهها و...
وارد شده است.
وی افزود: در ابتدای امر، کارشناسان بیمه حاضر در این محل به عدم پرداخت خسارت به واحدهای کناری و بالایی آسیب دیده از انفجار اشاره کردند و البته پس از اعتراض حادثهدیدگان و با حضور در شرکت گاز اردبیل نسبت به ارزیابی خسارتهای وارد شده پرداختند.
این فرد حادثه دیده بیان داشت: یکی دیگر از موضوعات مهم نحوه ارزیابی و برآورد هزینه خسارتهای وارد شده به واحدهای مسکونی در این ساختمان بوده که بعضا خسارتهای سنگینی به واحدهای کناری و بالایی محل حادثه وارد شده و از این رو تقاضا داریم که برآورد خسارتهای وارد شده به این اماکن مسکونی، مطابق با واقعیت و حجم خسارت وارد شده باشد.
وی گفت: در حال حاضر پس از طی مراحل اولیه مدارک لازم را برای بررسیهای نهایی به بیمه معلم تحویل دادهایم اما پس از گذشت چند هفته از وقوع حادثه تا به امروز به نتیجهای نرسیدهایم و با توجه به شروع فصل سرما نیاز جدی به ترمیم اماکن مسکونی حادثه دیده وجود دارد و لذا از مسؤولان امر تقاضای رسیدگی به موقع و سریع به این موضوع را داریم.
بیمه موظف به پرداخت خسارتهای حادثهدیدگان است
بابک فیضی، رئیس امور HSE و پدافند غیر عامل شرکت گاز استان اردبیل در این خصوص گفت: شرکت ملی گاز ایران قراردادی را با بیمه معلم به صورت ستادی امضا کرده و مفاد این قرارداد به مراکز استانها ابلاغ شده است و طبق آن هرگونه حادثهای در اثر نشت گاز صورت بگیرد، بیمه معلم موظف به بررسی، برآورد و پرداخت خسارت است.
وی افزود: روال ارزیابی و پرداخت خسارت حادثهها بدینگونه است که در ابتدای امر، آتشنشانی، وقوع حادثه و خسارت وارده را تایید میکند و سپس در شرکت گاز پروسه آن طی میشود و در مرحله نهایی برای ارزیابی نهایی و پرداخت خسارت به بیمه ارجاع داده میشود و پس از آن نیز شرکت گاز پیگیریهای لازم برای پرداخت خسارات مشترکین حادثهدیده را از بیمه انجام میدهد.
خسارت حادثهدیدگان پرداخت شده و یا در شرف پرداخت است
علیرضا فهیمی، مسؤول بیمه معلم در استان اردبیل در پاسخ به پیگیری خبرنگار فارس در اردبیل در خصوص پرداخت خسارات حادثهدیدگان عنوان کرد: پس از وقوع حادثه و اطلاع از این موضوع، کارشناسان ارزیابی بیمه معلم در محل حادثه حاضر شده و خسارات تمامی اماکن مسکونی اصلی حادثهدیده و همچنین ساختمانهای مجاور و حتی خسارات احتمالی به خودروهای موجود در محل حادثه برآورد شد.
وی افزود: پس از برآورد هزینه خسارتها بخشی از این خسارتها به افراد حادثهدیده پرداخت شد و مابقی نیز پس از طی مراحل نهایی در شرف پرداخت است.
مسؤول بیمه معلم در استان اردبیل در خصوص برخی از اعتراضات به نحوه ارزیابی خسارات بیان کرد: نحوه ارزیابی خسارتهای وارد شده به نسبت سقف قیمت تعیین شده در قرارداد و تعهدات با شرکت گاز بوده و تمام تلاش ما بر این است تا پس از بررسیهای لازم، خسارتها به نحو احسن پوشش داده شود و در صورتی که افرادی هم اعتراضی به ارزیابی خسارتهای برآورد شده داشتند، مجددا مورد بررسی قرار گرفته و این خسارتها پس از طی مراحل نهایی در شرف پرداخت به حادثهدیدگان است.