خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 24 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اصل ماجرای مرگ مرد جوان در شهرک حجت مشهد/ درگیری مهرداد با خانواده همسر سابقش و اهالی محل دلیل حضور پلیس

فارس | استان‌ها | یکشنبه، 04 آبان 1399 - 17:37
فرمانده انتظامی خراسان رضوی از تحقیقات ویژه پیرامون مرگ مرد جوانی خبر داد و گفت: خانواده همسرسابق مهرداد سپهری در تماس با فوریت های پلیسی ۱۱۰ به خاطر اختلاف های خانوادگی و درگیری، از پلیس درخواست کمک داشتند.
سرقت،انتظامي،مرد،پليس،رضوي،پليسي،فرمانده،خراسان،درگيري،تحقيقات

فرمانده انتظامی خراسان رضوی از تحقیقات ویژه پیرامون مرگ مرد جوانی خبر داد و گفت: خانواده همسرسابق مهرداد سپهری در تماس با فوریت های پلیسی ۱۱۰ به خاطر اختلاف های خانوادگی و درگیری، از پلیس درخواست کمک داشتند.
به گزارش خبرگزاری فارس از مشهد به نقل از پایگاه خبری پلیس، در پی تماس تلفنی با فوریت‌های پلیسی ۱۱۰مبنی بر درگیری مرد جوان با خانواده همسرسابقش و همچنین درگیری با اهالی محل همراه با تخریب وسایل آنها و درخواست پی گیری فوری موضوع، گشت کلانتری "کاظم آباد" مشهد در محل حاضر می‌شود.
پس از اعلام گزارش مرگ این مرد جوان و انتشار تصاویری از زمان دستگیری این فرد با ادعای مسمومیت بر اثر اسپری فلفل در شبکه‌های معاند، در همان دقایق اولیه و قبل از انتشار تصاویر مربوط به این واقعه از رسانه‌ها، فرمانده انتظامی خراسان رضوی دستور ویژه‌ای به رئیس بازرسی پلیس استان برای پی گیری سریع پرونده و روشن شدن چرایی و علت آن صادر و تحقیقات با احضار مامور انتظامی آغاز شد.
محمد کاظم تقوی با اشاره به این مطلب که مرد جوان دارای سوابق متعدد نگهداری حشیش و هروئین در سال ۹۳، سرقت ادوات کشاورزی و سرقت گوشی تلفن همراه در سال ۹۷ و سرقت احشام وسرقت لوازم خانه و سرقت از باغ در سال ۹۸ بوده، اظهار کرد: پلیس مقید به اخلاق مداری و قانون محوری است و احقاق حقوق شهروندان را وظیفه و تکلیف خود می‌داند.
فرمانده انتظامی خراسان رضوی خاطرنشان کرد: مأمور کلانتری توسط بازرسی استان احضار و تحقیقات از وی آغاز شده که نتایج بررسی های پلیسی متعاقبا اعلام می‌شود.
انتهای پیام/و