خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 30 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آلودگی مجدد هوا در تهران و کرج از 6 آبان/ کاهش دما در سواحل خزر و شمال شرق کشور

فارس | اقتصادی | یکشنبه، 04 آبان 1399 - 16:33
مدیر پیش‌بینی و هشدار سازمان هواشناسی با بیان اینکه روزسه شنبه ششم آبان تا پنجشنبه هشتم آبان، ۵ تا ۸ درجه کاهش دما در شمال شرق کشور خواهیم داشت، گفت: از فردا تا چهارشنبه ۴ تا ۶ درجه کاهش دما در سواحل خزر داریم.
درجه،آبان،دما،دماي،شرق،شمال،كاهش،كشور،هواشناسي

مدیر پیش‌بینی و هشدار سازمان هواشناسی با بیان اینکه روزسه شنبه ششم آبان تا پنجشنبه هشتم آبان، ۵ تا ۸ درجه کاهش دما در شمال شرق کشور خواهیم داشت، گفت: از فردا تا چهارشنبه ۴ تا ۶ درجه کاهش دما در سواحل خزر داریم.
صادق ضیائیان در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس در تشریح آخرین وضعیت جوی کشور بیان کرد: از امروز تا پنجشنبه هشتم آبان در اغلب مناطق کشور جوی پایدار حاکم است.
وی گفت: از سه شنبه ششم آبان تا پنج شنبه با توجه به افزایش شرایط پایداری و سکون نسبی امکان کاهش کیفیت هوا در شهرهای صنعتی و پرجمعیت به ویژه تهران و کرج وجود دارد.
مدیر پیش‌بینی و هشدار سازمان هواشناسی ادامه داد: روزهای دوشنبه و سه‌شنبه پیش‌رو در سواحل مرکزی و غربی خزر بارش پراکنده خواهیم داشت و این شرایط روز چهارشنبه هفتم آبان در استان‌های گیلان، مازندران و گلستان و همچنین ارتفاعات البرز مرکزی حاکم خواهد بود.
ضیائیان بیان کرد: امروز در سواحل خزر دمای هوا ۲ تا ۴ درجه افزایش می‌یابد و از فردا تا چهارشنبه ۴ تا ۶ درجه کاهش دما در سواحل خزر داریم.
وی افزود: امروز و فردا دمای هوا در شمال شرق کشور ۴ تا ۶ درجه افزایش می یابد و سه شنبه ششم آبان تا پنجشنبه هشتم آبان، ۵ تا ۸ درجه کاهش دما در شمال شرق کشور خواهیم داشت.
مدیر پیش‌بینی و هشدار سازمان هواشناسی گفت: از بعد از ظهر چهارشنبه و روز پنجشنبه در خراسان جنوبی، شمال سیستان و بلوچستان، شرق کرمان و شمال و شرق هرمزگان وزش باد شدید با گردوخاک پیش‌بینی می‌شود.
ضیائیان در تشریح وضعیت جوی پایتخت گفت: آسمان تهران روز آینده کمی ابری تا نیمه ابری پیش‌بینی می‌شود و غبار صبحگاهی خواهیم داشت، بیشینه و کمینه دما فردا در تهران ۲۴ و ۱۳ درجه خواهد بود.
مدیر پیش‌بینی و هشدار سازمان هواشناسی اضافه کرد: روز آینده اهواز با بیشینه دمای ۳۶ درجه بالای صفر و بندرعباس با بیشینه دمای ۳۸ درجه بالای صفر گرمترین مرکز استان و شهر کرد با کمینه دمای ۳ درجه زیر صفر سردترین مرکز استان خواهد بود.
مهم‌ترین اخبار و دقیق ترین تحلیل‌های اقتصادی را در کانال فارس اقتصادی در پیام‌رسان‌ها بخوانید.
انتهای پیام/