اعمال بازدارنده و پیشگیرانه تنها راه غلبه بر ویروس خبیثه کرونا است
گروه استانها- فرمانده سپاه امیرالمومنین(ع) استان ایلام گفت: اعمال بازدارنده و پیشگیرانه تنها راه غلبه بر ویروس خبیثه کرونا است.

سردار جمال شاکرمی در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در ایلام، با تشریح اقدامات انجامشده توسط سپاه امیرالمؤمنین (ع) استان ایلام در ارتباط با اقدامات پیشگیرانه، درمانی و بهداشتی اظهار داشت: اعمال بازدارنده و پیشگیرانه تنها راه غلبه بر ویروس خبیثه کرونا است.
فرمانده سپاه امیرالمؤمنین (ع) استان ایلام گفت: سپاه امیرالمؤمنین (ع) استان ایلام از آغاز شیوع مُخرب کرونا ویروس تاکنون خود را موظف به ارائه خدمت به مردم دانسته است و در ابعاد مختلف مبارزه با این ویروس حضور فعال و چشمگیری داشته است.
ضدعفونی معابر، ایجاد کارگاههای تولید ماسک و مواد ضدعفونیکننده، برگزاری پویشهای کمک مؤمنانه ازجمله اقدامات مورداشاره سردار شاکرمی بود که گفت: در 8 نقطه محروم استان هم به اتمام توان و تجهیزات وباصرف 460 میلیون تومان دارو خدمترسانی را سرعت بخشیدهایم.
وی ایجاد دو نقاهتگاه «زنان» و «مردان» به ظرفیت 100 تخت خواب را از دیگر اقدامات سپاه امیرالمؤمنین (ع) استان ایلام عنوان گفت: ما جزو استانهایی نبودیم که توان ایجاد نقاهتگاه را داشته باشیم ولیکن سپاه بیمنت وارد عرصه شد و نقاهتگاه را با تجهیزات کامل تأمین کرد و آن را برای پذیرش بیماران کرونایی در اختیار دانشگاه علوم پزشکی استان قرار داده است.
شاکرمی به سخنان اخیر مقام معظم رهبری در نشست ستاد ملی کرونا اشاره و خاطرنشان کرد: مقام معظم رهبری،مسیرها را برای غلبه برمشکلات کشور و ویروس کرونا رانشان دادند و تبعیت از این اوامر راه برونرفت از مشکلات پیش رواست و سپاه امیرالمؤمنین (ع) ایلام در تحقق رهنمودها غفلت را جایز نمیداند و به تلاش برای غلبه بر کرونا و سایر مشکلات را در صدر امور قرار داده است.
انتهای پیام/180/ی