خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 03 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مردم روستای سرنی جاده را مسدود کردند/آسفالتی که محقق نشد

مهر | استان‌ها | شنبه، 25 اسفند 1397 - 09:36
میناب - مردم روستای سرنی از توابع بخش توکهور وشهر هشتبندی به علت عدم تحقق آسفالت راه مواصلاتی در اعتراض به وضعیت نامطلوب، ساعاتی جاده اصلی را مسدود کردند.
توجه،رنجبر،آسفالت،مسير،مسئولان،پايان،مواصلاتي

خبرگزاری مهر-گروه استان‌ها: حبیب عید زاده: آسفالت راه مواصلاتی میناب به هشت بندی که در طول مسیر چندین روستا را هم در بر می‌گیرد یکی از دغدغه‌های دیرینه مردم این منطقه برای عبور و مرور و رهایی از خطرات جاده‌ای است.
مردم روستای تو تنگ و سرنی در بخش توکهور در اعتراض به کوتاهی مسئولان به برخی از وعده‌ای انجام نشده در واکنشی مردمی صبح امروز برای ساعتی راه مواصلاتی را مسدود کردند و اجازه تردد به خودروها را ندادند تا به خواسته و مطالبه آنها توجه جدی شود.
شهریار رنجبر در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به وضع پیش آمده گفت: آسفالت این محور یکی از مطالبات به حق مردم این بخش است که با توجه به وضعیت نامناسب راه و گردنه‌های بلند و پر پیچ خم علیرغم تلاش‌های انجام شده تاکنون به اتمام نرسیده است.
رنجبر بیان داشت: این محور بعد از مسافت آسفالت شده در سال گذشته بقیه مسیر هم در حال باز سازی وزیر سازی و تعریض آن هستند اما حوادث جاده‌ای سبب نگرانی‌هایی در بین مردم شده است.
بخشدار بخش توکهور و شهر هشت بندی عنوان کرد: با توجه به فرا رسیدن روزهای پایان سال و عدم پرداخت مطالبات پیمانکار شرایط این مسیر تا پایان تعطیلات به همین وضع خواهد بود که نیاز به همکاری مسئولان توجه به خواسته‌های مردم است.
رنجبر گفت: با اطلاع از این موضوع وبا حضور در جمع مردم و صحبت‌های انجام شده آنها را قانع به انجام کار در پایان تعطیلات نوروزی کردیم که امیدواریم مسئولان متولی در شهرستان و استان به این امر توجه کنند.