خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 12 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ثبت نام ۱۰۰ هزار دانشجوی جدید در دانشگاه فنی و حرفه ای کشور

مهر | دین و اندیشه، استان‌ها | شنبه، 03 آبان 1399 - 11:56
سمنان- رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای کشور از ثبت نام ۱۰۰ هزار دانشجوی جدید در این دانشگاه در سراسر کشور خبر داد و گفت: ۸۰ درصد این دانشجویان در دوره کاردانی تحصیل خواهند کرد.
دانشگاه،فني،كشور،ناپيوسته،كارداني،دانشجويان

ابراهیم صالحی عمرانی در گفتگو با خبرنگار مهر، ضمن بیان اینکه در سال تحصیلی جدید ۱۰۰ هزار دانشجو از دبیرستان‌های فنی و حرفه‌ای و کاردانش و نظری جذب دانشگاه فنی و حرفه‌ای سراسر کشور شده‌اند، بیان کرد: کار ثبت نام این دانشجویان در حال انجام است تا بتوانند در این دانشگاه تحصیل کنند.
وی با بیان اینکه ۸۰ درصد دانشجویان جدید ثبت نامی در رشته‌های کاردانی و ۲۰ درصد در رشته‌های کارشناسی ناپیوسته ثبت نام شده‌اند، افزود: در رشته‌های کاردانی نسبت به سال گذشته شاهد رشد ۱۰ درصدی هستیم.
رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور با بیان اینکه این دانشگاه به عنوان یک دانشگاه مهارتی رسالت اصلی خود را تربیت نیروی دارای مهارت اشتغال و علم می‌داند، ابراز داشت: در این راستا ارتباط تنگاتنگی بین دانشگاه و هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای و کاردانش در سراسر کشور وجود دارد.
صالحی عمران با بیان اینکه دانشگاه فنی و حرفه‌ای به چهار صورت دانشجو می‌پذیرد، افزود: دانشجویان این دانشگاه در یکی از چهار شاخه اصلی شامل کاردانی ناپیوسته و پیوسته و همچنین کارشناسی ناپیوسته و پیوسته درس می‌خوانند که البته تاکید ما بر روی کاردانی ناپیوسته با ۹۰ رشته مختلف در سطح کشور است.
وی با بیان اینکه ۶۰ رشته کارشناسی در دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور وجود دارد، بیان کرد: ما دانش آموزان متوسطه و فنی حرفه‌ای را به سمت دانشگاه فنی و حرفه‌ای تشویق می‌کنیم چرا که اولویت در این دانشگاه یادگیری مهارت‌های مرتبط با بازار کار محسوب می‌شود که می‌تواند در آینده شغلی شأن بسیار مفید باشد.
رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور با بیان اینکه ۶۰ درصد دروس این دانشگاه به صورت آزمایشگاهی و کارگاهی برگزار می‌شود تا دانشجویان به صورت عملی کار را بیاموزند، تاکید کرد: سه هزار و ۶۰۰ کارگاه در سطح دانشگاه‌های فنی و حرفه‌ای کشور وجود دارد.