خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 26 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

قطعه سازان ۴ هزار میلیارد تومان تسهیلات می‌گیرند/ با افزایش تیراژ خودرو، قیمت در بازار کاهش می‌باید

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | پنجشنبه، 27 دی 1397 - 16:45
رحمانی با بیان اینکه بیش از ۴۰۰ هزار نفر در صنعت قطعه سازی اشتغال دارند از پرداخت ۴ هزار میلیارد تومان برای تامین سرمایه در گردش این واحد‌ها خبر داد.
ارز،لوازم،خانگي،سازان،صنعت،افزايش،دولت،قطعه،توليد

وزیر صنعت معدن و تجارت:
به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از شاتا، رحمانی با بیان اینکه نوسازی و بازسازی صنایع یکی از پروژه‌های اساسی دولت است، گفت: اتمام طرح‌های نیمه تمام با بیش از ۶۰ درصد پیشرفت، تامین نقدینگی و سرمایه در گردش واحد‌های تولیدی از برنامه‌های دولت برای بخش تولید است که امسال پیگیری شد و در سال آینده نیز ادامه پیدا می‌کند.
وی راه اندازی کلینک‌های صنعت را از دیگر برنامه‌های دولت عنوان کرد وافزود: حفظ تولید و اشتغال اولویت دولت برای ماه‌های باقی مانده امسال و سال آینده است و در این راه، هر کسی مسئولیتی دارد باید تلاش خود را انجام دهد؛ از دستگاه‌های خدمات رسان، بانک‌ها و حتی مصرف کننده که می‌تواند با خرید کالا‌های ایرانی از این هدف حمایت کند.
وزیر صنعت، معدن و تجارت درباره برنامه دولت برای رفع مشکل قطعه سازان، با تاکید بر اینکه صنعت قطعه سازی تنها منحصر به قطعه سازی خودرو نیست، گفت: قطعه سازی از صنایع مورد توجه دولت است که در اولویت برنامه‌های قرار دارد چراکه بیش از ۴۰۰ هزار نفر در آن اشتغال دارند و هدف ما حفظ اشتغال و تولید است.
وی افزود: میزان حمایتی که در دولت برای قطعه سازان تصویب شده است، ۴ هزار میلیارد تومان است که در قالب تسهیلات برای افزایش نقدینگی و سرمایه در گردش قطعه سازان پرداخت می‌شود تا وضع فعلی تولید تقویت و عرضه افزایش یابد.
رحمانی با بیان اینکه با فعال شدن شرکت‌های قطعه سازی، خودروسازان هم می‌توانند به تعهدات خود عمل کنند و تیراژ تولید را بالا ببرند، گفت: در حال حاضر قیمت کارخانه و بازار فاصله دارد که با افزایش تیراژ تولید خودرو، قیمت خودرو در بازار و فاصله آن با قیمت کارخانه کاهش می‌یابد.
وی با اشاره به افزایش نرخ ارز، این اتفاق را فرصتی برای شرکت‌های تولید لوازم خانگی و پوشاک دانست و افزود: شرکت‌های تولید لوازم خانگی با افزایش نرخ ارز می‌توانند در حوزه صادرات ورود کنند، اما باید بررسی شود که موانع آن‌ها چیست و این موانع را رفع کرد.
انتهای پیام/
افزایش نرخ ارز، فرصتی برای صادرات لوازم خانگی و پوشاک