خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 20 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دل‌نوشته دختر شهید مدافع امنیت برای پدر/ "به اندازه 10تای بچگی‌هایم با تو حرف دارم"+ فیلم

تسنیم | استان‌ها | جمعه، 02 آبان 1399 - 08:11
گروه استان‌ها- دختر شهید مدافع امنیت مرتضی عسگری‌زاده در کنار مزار پدر از دلتنگی‌هایش می‌گوید؛ از اینکه به اندازه 10 تای بچگی‌هایش با پدر حرف دارد.
تسنيم،مرتضي،كرمان

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمان، مهزاد عسگری‌زاده فرزند شهید مرتضی در کنار مزار پدر از از دلتنگی‌هایش می‌گوید از اینکه به اندازه 10‌تای بچگی‌هایش با پدر حرف دارد.
فرزند شهید عسگری‌زاده در قسمتی از دل‌نوشته خود می‌گوید: دلم هنوز برایت بی‌قرار است اما کسانی برای همیشه گرمای آغوشت را از من گرفتند؛ بابا به اندازه ده‌تای بچگی‌هایم با تو حرف دارم.
به گزارش تسنیم؛ پلیس افتخاری «مرتضی عسگری‌زاده» 31 فرودین ماه سال 97 در درگیری پلیس مواد مخدر استان کرمان با قاچاقچیان و اشرار مسلح به درجه رفیع شهادت نائل آمد.
فیلم از ثارالله انکوتی
انتهای پیام/511/س