خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 10 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

الکاظمی: به نظامیان خارجی نیاز نداریم/الحشد الشعبی یک نهاد ملی عراق است

فارس | بین‌الملل | پنجشنبه، 01 آبان 1399 - 23:22
نخست وزیر عراق گفت که کشورش به نظامیان خارجی نیاز ندارد و الحشد الشعبی یک سازمان ملی در عراق است.
عراق،الشعبي،وزير،كشورش،دولت،كشور،نظاميان

نخست وزیر عراق گفت که کشورش به نظامیان خارجی نیاز ندارد و الحشد الشعبی یک سازمان ملی در عراق است.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری فارس، نخست وزیر عراق در جریان سفر به انگلیس، موضع دولت خود نسبت به الحشد الشعبی و حضور نظامیان بیگانه در خاک کشورش را بیان داشت.
به گزارش پایگاه خبری بغداد الیوم، «مصطفی الکاظمی» در لندن پایتخت انگلیس و پس از دیدار با شماری از مقامات این کشور گفت: «ما برای برگزاری انتخابات زودهنگام و شفاف در عراق تلاش خواهیم کرد تا خواسته‌ها و آرمان‌های ملت عراق محقق شود.»
وی درباره موضع دولت خود نسبت به سازمان الحشد الشعبی در عراق گفت: «الحشد الشعبی یک نهاد ملی در عراق است.»
نخست وزیر عراق با بیان اینکه عراق می‌تواند نقش مثبتی در فروکش کردن تنش‌ها و کشمکش‌ها در منطقه داشته باشد، گفت: «ما نمی‌خواهیم به سمت هیچ درگیری در منطقه کشیده شویم، ضمن اینکه عراق به نیروهای نظامی خارجی در خاک خود نیاز ندارد.»
نخست وزیر عراق هدف از سفر دوره‌ای خود به اروپا را تحکیم روابط کشورش با دوستان و متحدان مبارزه با داعش خواند و گفت: «دستگاه‌ها و نهادهای امنیتی کشور عراق ارتقا یافته‌اند و هدف کنونی ما رفع مشکلات موجود است که باید در این خصوص با صبر پیش برویم.»
الکاظمی همچنین اصلاح امور کشور را از جمله راهکارهای دولت خود برای کمک به اقتصاد لبنان و جلوگیری از فروپاشی آن دانست.
انتهای پیام/.