خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 16 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

زخمی شدن 2 سرباز ارتش رومانی در جنوب افغانستان

فارس | بین‌الملل، بین‌الملل | پنجشنبه، 01 آبان 1399 - 18:26
ناتو اعلام کرد، در هنگام گشت‌زنی خودورهای ارتش رومانی در قندهار، 2 سرباز این کشور بر اثر انفجار مین زخمی شدند.
مين،قندهار،زخمي،روماني،سرباز،ناتو

ناتو اعلام کرد، در هنگام گشت‌زنی خودورهای ارتش رومانی در قندهار، 2 سرباز این کشور بر اثر انفجار مین زخمی شدند.
به گزارش خبرنگار سایت افغانستان خبرگزاری فارس، دو سرباز رومانیایی در نتیجه انفجار مین در ولایت قندهار واقع در جنوب افغانستان زخمی شدند.
ماموریت حمایت قاطع (ناتو) اعلام کرد که این اتفاق روز گذشته حین گشت‌زنی این نیروها به‌وقوع پیوسته است.
به گفته ناتو، ۲۱ اکتبر، نیروهای دفاعی زمینی در منطقه گشت‌زنی ولایت قندهار با مین برخورد کردند که در نتیجه دو سرباز رومانیایی زخمی شدند.
نیروهای ائتلاف به طور منظم در اطراف پایگاه گشت‌زنی می‌کنند.
وزارت دفاع رومانی نیز اعلام کرد که کاروانی از خودروهای ضد مین و کمین در حال گشت‌زنی بوده اند.
به گفته مقامات رومانی، ارتش این کشور با کاروانی از وسایل نقلیه ضد مین و کمین در منطقه قندهار در حال گشت بوده‌اند.
با عبور آخرین وسیله نقلیه در کاروان، مواد انفجاری منفجر شد.
افسر آدریان ایوان سیفراک و افسر لوسیف لوان ریمن در نتیجه انفجار زخمی شدند.
انتهای پیام/ ر