خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 02 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اهدای خون و پلاسمای ورزشکاران و مسئولان فدراسیون رزمی

ایسنا | ورزشی | پنجشنبه، 01 آبان 1399 - 11:37
مسئولان و ورزشکاران فدراسیون انجمن های ورزش های رزمی به مناسبت گرامیداشت هفته تربیت بدنی و ورزش با حضور در مرکز اهدای خون کشور، اقدام به اهدای خون و پلاسما کردند.
خون،رزمي،اهداي،فدراسيون

مسئولان و ورزشکاران فدراسیون انجمن های ورزش های رزمی به مناسبت گرامیداشت هفته تربیت بدنی و ورزش با حضور در مرکز اهدای خون کشور، اقدام به اهدای خون و پلاسما کردند.
به گزارش ایسنا، براساس توافقات صورت گرفته فی‌مابین فدراسیون انجمن های ورزش های رزمی و سازمان انتقال خون و به منظور گرامیداشت هفته تربیت بدنی و ورزش، رزمی کاران این بار منش پهلوانی و قهرمانی خود را با اهدای خون و پلاسما نشان دادند.
بهتری، رئیس فدراسیون هم که همراه دیگر مسئولان فدراسیون و ورزشکاران در سازمان خون حاضر شده بود، درخصوص این اقدام خداپسندانه گفت: با توجه به نیاز جامعه و بیماران به خون و فرآورده‌های خونی، فدراسیون انجمن های ورزش های رزمی در حرکتی جمعی اقدام به اهدای خون کردند و منش پهلوانی خود را در این شرایط سخت نشان دادند، یکی دیگر از اقدامات مهم و مثبت امروز اهدای پلاسمای رزمی کاران بود که امیدواریم این روند تداوم یابد.
انتهای پیام