خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 27 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اجرای طرح ارتقای تاب‌آوری اجتماعی در جوامع محلی خراسان جنوبی

ایسنا | برگزیده، استان‌ها | پنجشنبه، 01 آبان 1399 - 08:53
مدیرکل دفتر زنان و خانواده استانداری خراسان جنوبی با اشاره به اجرای طرح ارتقای تاب‌آوری اجتماعی در جوامع محلی خراسان جنوبی گفت: این طرح با محوریت معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری و مدیریت دفتر زنان و خانواده استانداری خراسان جنوبی و با همکاری جهاد دانشگاهی در استان اجرا می‌شود.
محلي،جنوبي،طرح،خراسان،جوامع،زنان،اجتماعي،خانواده،استانداري

ایسنا/خراسان جنوبی مدیرکل دفتر زنان و خانواده استانداری خراسان جنوبی با اشاره به اجرای طرح ارتقای تاب‌آوری اجتماعی در جوامع محلی خراسان جنوبی گفت: این طرح با محوریت معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری و مدیریت دفتر زنان و خانواده استانداری خراسان جنوبی و با همکاری جهاد دانشگاهی در استان اجرا می‌شود.
نفیسه نخعی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: ارتقای تاب‌آوری و توانمندسازی زنان استان را یکی از برنامه‌های پیش‌بینی شده در سند ارتقاء وضعیت زنان و خانواده خراسان جنوبی دانست و تصریح کرد: با توجه به شرایط فعلی جامعه و لزوم آموزش در زمینه توانمندسازی خانواده‌ها، افزایش مشارکت زنان در حوزه‌های مختلف و ارتقاء تاب‌آوری خانواده‌ها، این طرح در قالب تفاهم‌نامه ما بین استانداری خراسان جنوبی و جهاد دانشگاهی واحد خراسان جنوبی منعقد شد.
وی، هدف از اجرای طرح را توانمندسازی فعالان مدنی و نیز جوامع محلی با استفاده از فرآیند تحلیل سیستم‌های تاب‌آور، تقویت تعاملات اجتماعی در جوامع محلی در راستای عبور و غلبه بر چالش‌های اجتماعی و همچنین افزایش میزان مشارکت جوامع محلی در برنامه‌ریزی‌ها و کاهش آسیب‌های اجتماعی دانست.
نخعی ادامه داد: طرح توان‌افزایی و ارتقای تاب‌آوری اجتماعی در جوامع محلی در دو مرحله اجرایی می‌شود که در مرحله اول طرح، توان افزایی و توسعه ظرفیت‌های جامعه مدنی از طریق برگزاری کارگاه آموزشی- مشورتی برای ۲۰ نفر از نمایندگان تشکل‌های اجتماعی، بومی بعنوان تسهیلگر محلی (سطح ۲) مد نظر است.
وی افزود: آموزش جوامع محلی در حوزه‌های مختلف از طریق برگزاری نشست‌های آموزشی- مشارکتی توسط تسهیلگران سطح دو که در مرحله اول آموزش و مشاوره لازم را دیده‌اند، برای تعداد حداقل ۲۷۰ نفر از اعضای جوامع محلی با تأکید بر مناطق حاشیه‌نشین و آسیب‌پذیر و افراد در معرض آسیب در استان از برنامه‌های مرحله دوم طرح است.
مدیرکل دفتر زنان و خانواده استانداری خراسان جنوبی اظهار امیدواری کرد: امید است طرح مورد نظر با همت جهاد دانشگاهی استان به بهترین شکل اجرایی و در جهت ارتقاء توانمندی خانواده‌ها و تاب‌آوری اجتماعی مثمر ثمر باشد.
انتهای پیام