طرح ملی «ایران قوی» با آموزشهای فراگیر در خراسان شمالی قوت گرفت
مدیر ستاد هماهنگی کانونهای فرهنگی هنری مساجد خراسان شمالی از اجرای طرح ملی «ایران قوی» و برگزاری آموزشهای مجازی و فراگیر کانونهای مساجد این استان ویژه اجرای این طرح ملی خبر داد.

ایسنا/خراسان شمالی مدیر ستاد هماهنگی کانونهای فرهنگی هنری مساجد خراسان شمالی از اجرای طرح ملی «ایران قوی» و برگزاری آموزشهای مجازی و فراگیر کانونهای مساجد این استان ویژه اجرای این طرح ملی خبر داد.
هاشم شیرازیان، در گفتوگو با ایسنا، با اشاره اجرای طرح ایران قوی از سوی کانونهای مساجد، گفت: طرح ملی «ایران قوی» در بازه زمانی هفته دفاع مقدس تا ایام پیروزی انقلاب اسلامی در دهه فجر برگزار میشود.
وی در توضیحی تکمیلی «ایران قوی» را طرحی معرفی کرد که در آن با ایجاد بستر مشارکت و نقش آفرینی، رقابت سالم، تولید و اشتراک محتوا، هماهنگی و انسجام فعالیت کانونهای فرهنگی هنری مساجد کشور، تقویت مؤلفههای استحکام فرهنگی نظام اسلامی بر محور مسجد را فراهم میکند و در این باره گام بر میدارد.
مدیر ستاد فهمای خراسان شمالی در ادامه مطلب فوق، توضیح داد: این طرح مبتنی بر اقتضائات روز و قابلیتها و مقدورات بومی، کارکردها و فعالیتهای مبتکرانه کانونها و استفاده هدفمند از ظرفیت رسانه و فنآوریهای نوین اجرا میشود.
شیرازیان در ادامه افزود: بر اساس فراخوان و آیین نامه، این طرح زیرمجموعه رویداد ملی فهما فعالیت دارد به گونهای که همان قالبهای دوازدهگانه تعریف شدهای که در قالب رواقها و شبستانها در رویداد فهما طراحی شد بود در مورد طرح ملی ایران قوی نیز وجود دارد اما با چهار موضوع و عرصه متفاوت شامل «قرآن و سیره اهل بیت»، «مسجد و گام دوم انقلاب»، «پیشرفت و امید به آینده»، «مقاومت و عزت ایرانی» در نظر گرفته شده است.
وی شناسایی و توانمندسازی استعدادهای فرهنگی و هنری انقلاب اسلامی، جریانسازی گفتمان ایران قوی و ترویج روحیّه، امید و تلاش و نیز حضور موثر و هدفمند بچههای مسجد در فضای مجازی از اهداف قابل توجه طرح ایران قوی نام برد.
وی گستره و مخاطبین این طرح را کانونهای فرهنگی هنری مساجد سراسر کشور بیان کرد و گفت: در این استان نیز همراه با دیگر استانهای کشور در تلاشیم تا فعالیتها در سامانه بچههای مسجد ثبت و کانونها بتوانند امتیازات مربوط را کسب کنند.
شیرازیان در ادامه مطلب فوق با اشاره به اینکه هم اکنون آموزش کانونها در شهرستانهای مختلف برای حضور فعال در این طرح آغاز شده، افزود: این آموزشها به صورت مجازی و نیز حقیقی با حضور محدود افراد و با رعایت پروتکلهای بهداشتی انجام میشود.
وی در بخشی دیگر باز صدور مجوز الکترونیک برای کانونها خبر داد و گفت: در این باره تاکنون ۴۸ کانون فرهنگی هنری در مساجد استان آیتمهای مربوطه را کامل و به دریافت مجوز اقدام کردند که مجوز برای ۱۹ باب کانون تایید نهایی شده است.
وی دارا بودن حداقل امتیاز دو هزار در نخستین رویداد ملی فهما، تکمیل مشخصات کانون و نیز مدیر کانون، تکمیل ارکان فعال در کانون از جمله امام جماعت، فرمانده پایگاه بسیج دو ذیصلاح فرهنگی و نماینده هیات امنای مسجد را از شرایط ثبت درخواست برای دریافت مجوز الکترونیک کانون نام برد.
وی تاکید کرد: امیدواریم با ایجاد زمینه رقابت در سامانه بچههای مسجد بتوانیم پویایی فعالیتهای فرهنگی در مساجد را ماندگار کنیم و شاهد رونق مساجد باشیم.
گفتنی است، هم اکنون ۳۸۹ کانون فرهنگی هنری در مساجد خراسان شمالی فعالیت میکند.
انتهای پیام