خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 31 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

وضعیت بحرانی کرونا در استان ایلام/ افزایش بی‌رویه ابتلا به ویروس/ تخت‌های بیمارستانی درحال تکمیل است

تسنیم | استان‌ها | چهارشنبه، 30 مهر 1399 - 20:14
گروه استان‌ها- استاندار ایلام گفت: وضعیت شیوع کرونا در استان ایلام بسیار نگران‌کننده است و استان حال و روز خوشی در ابتلا و فوت ناشی از کرونا ندارد.
كرونا،ايلام،نقاهتگاه،ويروس،بستري،استاندار،بيماران،بيمارستان، ...

قاسم سلیمانی‌دشتکی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در ایلام اظهار داشت: افتتاح و بهره‌برداری از نقاهتگاه شهدای قلاویزان ایلام یک اقدام تامینی و احتیاطی است و تمام امکانات و ویژگی‌های مورد نیاز یک نقاهتگاه استاندارد را دارا می‌باشد.
استاندار ایلام گفت: واقعیت این است که ایلام از نظر شیوع و تلفات انسانی ناشی از کرونا ویروس در وضعیت مطلوبی و حال و روز خوشی ندارد.
وی افزایش بی‌رویه ابتلا به کرونا ویروس در ایلام را زنگ خطر برای حادث شدن اتفاقات ناگوار انسانی عنوان کرد و گفت: علاوه بر آمار نگران کننده افراد مبتلا به کرونا، قرنطینه شده در منازل، تخت‌های بیمارستانی نیز درحال تکمیل شدن هستند و از طرفی آمار مرگ و میرها نیز روند افزایشی دارد.
وی در پاسخ سئوال خبرنگار تسنیم مبنی بر اینکه با وضعیت اعلامی چه تدابیری انجام شده است؟، گفت: تشکیل 41 جلسه ستاد استانی مقابله با کرونا، تجهیز بیمارستان‌ها و رایزنی جهت اخذ امکانات جدید برای ارائه خدمت به مبتلایان انجام و یا در حال انجام است.
استاندار ایلام تجهیز بخش‌های مربوط به بیماران کرونایی را یادآوری کرد و افزود: در استان نیز مانند سایر بیمارستان‌های کشور در هر بیمارستان بخش مربوط به بیماران کرونایی در نظر گرفته می‌شود.
وی خاطرنشان کرد: اینکه مردم خواهان متمرکز شدن بیماران کرونایی در یک بیمارستان باشند امری نشدنی است، چراکه تعداد مراجعات و افراد مبتلا به کرونا در استان گسترده و یک بیمارستان به تنهایی نمی‌تواند تامین‌کننده فضای بستری برای این تعداد از مراجعان باشد.
سلیمانی دشتکی افزود: ایجاد نقاهتگاه نیز از دیگر اقدامات بازدارنده و پیشگیرانه از کرونا ویروس است و مبتلایان بستری در نقاهتگاه تا زمان منفی بودن تست در این مکان بستری خواهند بود.
استاندار ایلام گفت: راهکار غلبه بر کرونا ویروس وحدت و اقدام و عمل مردم و دولت است و بدون یکی از این‌ها نتیجه‌ای حاصل نمی‌شود.
انتهای پیام/180/ ز