خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 09 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جزئیات آتش سوزی یک انبار کالا در میدان امام خمینی

باشگاه خبرنگاران | اجتماعی و حوادث | چهارشنبه، 30 مهر 1399 - 20:03
سخنگوی سازمان آتش نشانی شهرداری تهران درباره جزئیات آتش سوزی یک انبار کالا در میدان امام خمینی(ره) تهران توضیحاتی داد.
آتش،نشاني،پاساژ،ملكي،سازمان،كناري،سوزي،سخنگوي،محل

ملکی خبرداد؛
جلال ملکی سخنگوی سازمان آتش نشانی شهرداری تهران در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه حوادث و انتظامی گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: ساعت ۱۷:۴۵ عصر امروز یک مورد آتش سوزی در انبار کالا در میدان امام خمینی ابتدای فردوسی به سامانه ۱۲۵ سازمان آتش نشانی گزارش داده شد.
او با بیان اینکه سه ایستگاه آتش نشانی به همراه خودروهای پشتیبانی به محل اعزام شدند، گفت: محل آتش سوزی گاراژی بود که در آن تعدادی کارگاه و انبار با کاربری تولید و نگهداری لوازم برقی و البته تعدادی لوازم استوک خودرویی وجود داشت.
ملکی افزود: آتش در دو سه مغازه در مجموع به مساحت ۶۰ یا ۷۰ متر کاملاً شعله ور بود.
او با بیان اینکه آتش در حال سرایت به پاساژ مجاور بود، افزود: حتی به درز انقطاع پاساژ کناری رسیده بود و دود بسیار زیادی پاساژ کناری را فرا گرفته بود به نحوی که آتش نشانان مجبور شدند پاساژ کناری را از کسبه و مردم خالی کنند.
سخنگوی سازمان آتش نشانی شهرداری تهران با بیان اینکه بیش از ۱۰۰ تا ۱۵۰ متر از سقف شیروانی این قسمت شعله ور شده بود و به بخش‌های دیگر در حال گسترش بود، گفت: ما آتش نشانان با تدابیر عملیاتی سریع موفق شدند که آتش را تحت کنترل خود در بیاورند.
او افزود: خوشبختانه مورد مصدوم و یا تلفات جانی نداریم و نیروها در حال ایمن سازی محل هستند.
ملکی با بیان اینکه آتش سوزی خیلی وقت است تمام شده، گفت: امسال زمستان سختی در پیش داریم چرا که کرونا وجود دارد و گاز منواکسید کربن نیز گسترش می یابد.
سخنگوی سازمان آتش نشانی شهرداری تهران افزود: خواهش میکنم حداقل با اینگونه ضرر زدن ها اموال و جان خود را به خطر نیندازید.
انتهای پیام/