خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 07 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تصویری که دیدار بایرن و اتلتیکو را تحت تاثیر قرار داده است

ایسنا | ورزشی | چهارشنبه، 30 مهر 1399 - 11:15
با مثبت اعلام شدن تست کرونای سرژ گنابری احتمال لغو دیدار بایرن مونیخ و اتلتیکومادرید وجود دارد.
تست،بايرن،ديدار،بازي،لغو،بازيكن

با مثبت اعلام شدن تست کرونای سرژ گنابری احتمال لغو دیدار بایرن مونیخ و اتلتیکومادرید وجود دارد.
به گزارش ایسنا و به نقل از آس، دیدار امشب (چهارشنبه) بایرن مونیخ و اتلتیکومادرید در هفته نخست لیگ قهرمانان اروپا تحت تاثیر مثبت اعلام شدن تست کرونای سرژ گنابری قرار گرفته است.
بازیکن آلمانی سه شنبه در کنار دیگر هم تیمی هایش تمرین کرد و به همین خاطر ممکن است ویروس را به بازیکنان دیگر انتقال داده باشد.
امروز صبح تیم بایرن دوباره تست خواهد داد تا مشخص شود بازی امشب برگزار می شود یا نه.
مثبت اعلام شدن تست گنابری بر اساس پروتکل های بهداشتی یوفا موجب لغو این دیدار نخواهد شد.
بر اساس قانون یک تیم با ۱۳ بازیکن (به همراه یک دروازه‌بان) می تواند بازی کند.
در چنین شرایطی انتظار می رود که بازی بایرن و اتلتیکو برگزار شود اما ممکن است به دستور مسئولان منطقه باواریا تمام تیم به قرنطینه برود.
این اتفاق موجب لغو بازی خواهد شد.
در هر صورت اگر این دیدار برگزار شود نبود گنابری یک فقدان بزرگ برای هانسی فلیک خواهد بو چون این بازیکن در فصل گذشته ۲۳ گل به ثمر رساند و ۱۴ پاس گل داد.
به احتمال فراوان داگلاس کاستا جایگزین گنابری شود.
انتهای پیام