خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 26 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نظرسنجی نشان داد: پیشتازی بایدن در ایالت میشیگان

تسنیم | بین‌الملل | چهارشنبه، 30 مهر 1399 - 10:44
نتایج جدیدترین نظرسنجی نشان می‌دهد نامزد دموکرات ریاست جمهوری آمریکا همچنان نسبت به رقیب جمهوریخواهش در ایالت میشیگان جلوتر است.
درصد،بايدن،بهتري،نظرسنجي،تسنيم،كاروليناي

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، نظرسنجی رویترز-ایپسوس حاکی است جو بایدن نامزد حزب دموکرات در انتخابات ریاست جمهوری نوامبر نسبت به دونالد ترامپ در ایالت میشیگان پیشتاز است ولی رقابت این دو نامزد در کارولینای شمالی به شدت تنگاتنگ و نزدیک است.
جدیدترین خبرها و تحلیل‌های ایران و جهان را در کانال تلگرامی تسنیم بخوانید.
(کلیک کنید)
بر اساس این گزارش، نظرسنجی اخیر نشان می دهد بایدن موفق به کسب 51 درصد حمایت افکار عمومی در ایالت میشیگان شده و این رقم برای ترامپ به 44 درصد رسیده است.
52 درصد شرکت کنندگان در نظرسنجی اعلام کرده‌اند که بایدن فرد بهتری برای مدیریت بحران ویروس کرونا است و 40 درصد نیز ترامپ را فرد بهتری برای مقابله با این بحران ارزیابی کرده‌اند.
48 درصد رای دهندگان نیز گفتند ترامپ گزینه بهتری برای مدیریت اقتصاد آمریکا است و 45 درصد نیز بایدن را فرد بهتری برای اداره امور اقتصادی دانسته‌اند.
در کارولینای شمالی نیز جو بایدن موفق به کسب 49 درصد حمایت افکار عمومی شده و این رقم برای ترامپ به 46 درصد رسیده است.
انتهای پیام/