یگان ویژه توانسته قدرت خود را متناسب با تهدیدات دشمن تقویت کند
فرمانده یگان ویژه فرماندهی انتظامی استان کرمان گفت: یگان ویژه توانسته با افزایش توانمندی ها و تجهیزات، قدرت خود را متناسب با تهدیدات دشمن تقویت کند.

ایسنا/کرمان فرمانده یگان ویژه فرماندهی انتظامی استان کرمان گفت: یگان ویژه توانسته با افزایش توانمندی ها و تجهیزات، قدرت خود را متناسب با تهدیدات دشمن تقویت کند.
سرهنگ"نوذر نوذری" صبح امروز ۳۰ مهرماه در مراسم طرح اخوت ناجا و سپاه در یگان ویژه کرمان به مناسبت هفته نیروی انتظامی با اشاره به مبارزه پلیس با مفاسد اجتماعی و تلاش در راستای استقرار نظم و امنت داخلی کشور اظهار کرد: نیروی انتظامی با الهام از آموزه های دین اسلام و تاسی به سیره حسینی و عمل به فرمایشات مقام معظم رهبری با برنامه ریزی، سازماندهی، کنترل و نظارت مستمر بر اجرای ماموریت ها با مدیریت جهادی توام با ایثار امنیتی پایدار و مثال زدنی را در کشور برقرار نموده که قدرت های دنیا و دنباله روهای آنها قصد دارند این امنیت را خدشه دار کنند.
وی افزود: دشمنان جمهوری اسلامی تلاش می کنند با ایجاد فشار اقتصادی و عملیاتی روانی مردم را نا امید کنند اما این مردم دارای ایمانی قوی هستند و در این زمان که مورد هجوم قرار گرفته اند، حراست از کشور امری واجب و نیازمند یاوران صادق و امانتدار است.
نوذری با تاکید بر اینکه با توجه به تهدید دشمن، هنر مدافعان انقلاب و ولایت این است قدرت خود را تقویت و در راستای حفظ دستاوردهای انقلاب تلاش کنند اظهار کرد: نیروی یگان ویژه که در دوران دفاع مقدس با عنوان لشکر ۲۸ روح الله در کنار دیگر نیروها از کشور دفاع کرد، امروز یک واحد آماده نیروی انتظامی است و این تلاش ها به تعبیر مقام معظم رهبری مجاهدت در راه خداست.
فرمانده یگان ویژه استان کرمان گفت: این یگان آمادگی برخورد با مخلان نظم و امنیت کشور و تروریست هابرخورد کرده و در حوزه های رهائی گروگان، عملیات دفاع شهری و هرگونه عملیات برای حفظ انقلاب را دارد.
وی با اشاره به اینکه یگان ویژه پیرو ولایت و حامی مردم است و با احدی از مخلان امنیت تعارف ندارد، افزود: این یگان با بهره گیری از رهنمودهای ولایت و استفاده از راهبردهای نوین، آموزش های به روز، تجهیزات پیشرفته و بازدارنده، کاهش هزینه ها و جلوگیری از درگیری زودهنگام، اشراف اطلاعاتی به منظور تسلط به جغرافیا، جمعیت و تهدید و با برخوراری از حمایت های مردمی و عملیات روانی اقدام می کند.
نوذری با اشاره به اینکه یگان ویژه توانسته با افزایش توانمندی ها و تجهیزات، قدرت خود را متناسب با تهدیدات دشمن تقویت کند،افزود: مردم را ولی نعمت خود می دانیم و خدمت به این مردم شریف را افتخار می دانیم و توانسته ایم در همه صحنه ها پیروزمندانه حضور پیدا کنیم.
وی با اشاره به اینکه در نیمه نخست سال جاری در حوزه های آموزشی، عملیاتی و خدمات رفاهی اقدامات چشمگیری داشته ایم، بیان کرد: با ۲۵۶۴ نفر در ۳۵۲ روز و ۲۹۳ خودرو ماموریت های خود را در مدت مذکور به سرانجام رسانده ایم.
به گزارش ایسنا، این مراسم با مانور نیروهای یگان ویژه همراه بود.
انتهای پیام