خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 22 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

درس میوه‌خوری در اسارت

ایسنا | فرهنگی و هنری | چهارشنبه، 30 مهر 1399 - 09:03
دفعه اولی که هندوانه داده بودند پلنگی آمده بود و به خیال اینکه در ایران هندوانه نیست و ما تا حالا هندوانه نخورده‌ایم به ما می‌گفت: «این میوه رو باید از وسط نصف کنید و وسط اونو که قرمزه بخورید، پوست و تخمه‌هاش هم خوردنی نیست.»
هندوانه،وسط،ايران،پلنگي،بخوريد،آسايشگاه،نصف،ميوه،نگهبان

دفعه اولی که هندوانه داده بودند پلنگی آمده بود و به خیال اینکه در ایران هندوانه نیست و ما تا حالا هندوانه نخورده‌ایم به ما می‌گفت: «این میوه رو باید از وسط نصف کنید و وسط اونو که قرمزه بخورید، پوست و تخمه‌هاش هم خوردنی نیست.»
به گزارش ایسنا، سعید نفر از جمله آزادگان تخریب‌چی دوران دفاع مقدس است.
او روایت می‌کند: از سال دوم یا سوم اسارت به بعد هر چند وقت یکبار مقدار کمی میوه هم به ما می‌دادند.
یک بار که سیب‌های پا درختی که ریز و کال بودند و خیلی هم قابل خوردن نبود برایمان آوردند نگهبان عراقی ایستاده بود و در حالیکه بادی در غبغب انداخته بود گفت: «این سیب ها رو می‌بینید؟
بخورید اینها شرف عراق هستند!
شماها تا حالا تو ایران از این سیب‌ها خوردید؟»
در این حال یکی از اسرا در جواب آن نگهبان گفت: «نه ما تا حالا در ایران از این سیب‌ها نخورده‌ایم چرا که ما این سیب‌ها را به بزهای‌مان می‌دهیم.» صدای خنده آسایشگاه را برداشت و نگهبان عراقی که بد جور ضایع شده بود در حالی که زیر لب غرولند می‌کرد رفت.
هر چند وقت یکبار تعدادی هندوانه می‌آوردند مثلا برای هر آسایشگاه ۱۰۰ نفری ۷ تا ۸ عدد هندوانه متوسط می‌دادند.
خوب یادمه دفعه اولی که هندوانه داده بودند پلنگی آمده بود و به خیال اینکه در ایران هندوانه نیست و ما تا حالا هندوانه نخورده‌ایم به ما می‌گفت: «این میوه رو باید از وسط نصف کنید و وسط اونو که قرمزه بخورید، پوست و تخمه‌هایش هم خوردنی نیست.»
بچه‌ها که در صف ایستاده بودند با شنیدن صحبت‌های پلنگی سرشان را پایین انداخته بودند و یواشکی می‌خندیدند.
به دلیل کم بودن هندوانه‌ها مسئول تدارکات آسایشگاه هندوانه‌ها را با قاشق خرد کرد و درون سطل بزرگی می‌ریخت و بعد از افزودن مقداری شکر به آن تا بالای سطل به آن آب اضافه می‌کرد تا به این ترتیب تبدیل به فالوده شده و به همه نفری نصف لیوان از آن هندوانه برسد.
مطلب جالب در اینجا این بود که پوست‌های هندوانه هم که مقدار ناچیز و بسیار کمی گوشت داشت مشتری‌های خاص خودش را داشت.
انتهای پیام