خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 16 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

وضعیت آب و هوا در ۳۰ مهر/کاهش ۴ تا ۶ درجه‌ای دمای هوا در دامنه‌های جنوبی البرز و مرکز کشور

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | چهارشنبه، 30 مهر 1399 - 07:59
از امروز تا جمعه در سواحل دریای خزر و شمال شرق کشور دما بین ۶ تا ۹ درجه کاهش می‌یابد و این کاهش دما تا شنبه برای شرق، دامنه‌های جنوبی البرز و مرکز کشور حدود ۴تا ۶ درجه است.
خراسان،خزر،درياي،شمال،كشور،سواحل

به گزارش خبرنگار راه و شهرسازی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان،طبق اعلام سازمان هواشناسی کشور،امروز سامانه بارشی در شمال آذربایجان شرقی، سواحل دریای خزر و خراسان شمالی فعال می شود که پیامد آن ابرناکی، بارش باران، وزش باد، رعد و برق است و شدت بارش امروز در گیلان و مازندران خواهد بود.
پنجشنبه بارش در سواحل دریای خزر، خراسان شمالی و شمال خراسان رضوی خواهد بود و جمعه فعالیت سامانه محدود به خراسان شمالی و شمال خراسان رضوی است.
از امروز تا جمعه در سواحل دریای خزر، اردبیل و شمال شرق کشور دما بین ۶ تا ۹ درجه کاهش می‌یابد و این کاهش دما تا شنبه برای شرق، بخش‌هایی از جنوب شرق، دامنه‌های جنوبی البرز و مرکز کشور حدود ۴تا ۶ درجه است.
آسمان تهران صاف همراه با غبار صبحگاهی و گاهی وزش باد پیش‌بینی می‌شود.
دریای خزر از امروز تا بعد ازظهر پنجشنبه مواج است.
از پنجشنبه تا دوشنبه هفته آینده برای اغلب مناطق کشور جوی پایدار پیش‌بینی می‌شود، پیامد آن در شهر‌های صنعتی و پرجمعیت غلظت آلاینده‌های جوی خواهد بود.
انتهای پیام/