بستهبندی سس قابل خوردن میشود+فیلم
یک استارتآپ انگلیسی بسته بندی حافظ محیط زیست برای سس کچاپ، خردل، سویا یا هر سس دیگری ابداع کرده که قابل خوردن است.

یک استارتآپ انگلیسی بسته بندی حافظ محیط زیست برای سس کچاپ، خردل، سویا یا هر سس دیگری ابداع کرده که قابل خوردن است.
به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس به نقل از دیلیمیل، یک استارت آپ انگلیسی به نام «نوتپلا» (Notpla) بسته بندی حافظ محیط زیست برای سس کچاپ، خردل، سویا یا هر سس دیگری ابداع کرده است.
طبق اطلاعات موجود انسان سالانه ۳۰۰ میلیون تن زباله پلاستیکی تولید میکند که نیمی از آنها مربوط به محصولات یک بار مصرف هستند.
استارتآپ مذکور، بستههای کچاپ خوراکی را برای مقابله با میلیونها تن پلاستیک توسعه داده است؛ این بسته بندی «اوهو» (Ooho) نام دارد و از عصاره جلبک دریایی ساخته شده، زیست تجزیه پذیر با قابلیت تبدیل به کامپوست است و حتی میتوان آن را خورد.
این شرکت نوپا در انگلیس در تلاش است تا اعتیاد جهانی پلاستیک ما را با یک پوشش دوستدار محیط زیست که میتواند برای سس گوجه فرنگی، خردل، سس سویا یا هر نوع چاشنی دیگری استفاده شود، از بین ببرد.
جلبک دریایی پرورشی در شمال فرانسه خشک شده و به صورت پودر درآمده و قبل از انجام یک پروسه ثبت اختراع، آن را به یک ماده شفاف تبدیل میکند که میتواند مانند پلاستیک قالب گیری شود.
جلبک سری تر از کاغذ یا نشاسته رشد میکند و پرورش آن نیازمند آب یا زمین مخصوصی نیست.
انتهای پیام/