خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 22 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نمایش دو فیلم سینمایی مناسب نوجوانان/ کارگردان «مهران» به سینما فرهنگ نیامد

باشگاه خبرنگاران | فرهنگی و هنری | دوشنبه، 28 مهر 1399 - 22:52
دومین شب سی و سومین جشنواره بین المللی فیلم کودک و نوجوان به کار خود پایان داد.
فيلم،نوجوان،مهران،فضايي،جشنواره،رقيه،توكلي،جزيره،سينمايي

آنچه در شب دوم جشنواره فیلم کودک و نوجوان گذشت؛
به گزارش خبرنگار حوزه سینما گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، دومین شب برگزاری سی و سومین جشنواره بین‌‌المللی فیلم کودک و نوجوان دقایقی پیش در سینما فرهنگ به پایان رسید.
امشب فیلم‌های «جزیره فضایی» به کارگردانی سیدجواد هاشمی و «مهران» ساخته رقیه توکلی برای اهالی رسانه روی پرده رفتند و در ادامه نشست خبری آن‌ها با حضور عوامل برگزار شد.
فیلم سینمایی «جزیره فضایی» فضایی فانتزی دارد و از جلوه‌های ویژه بصری چشمگیری بهره برده است که این نوع فضا کار بازیگر را برای رسیدن به شخصیت و موقعیت‌های مختلف تعریف شده در فیلم به نسبت دیگر فیلم ها سخت‌تر می‌کند.
این فیلم بیشتر مناسب رده سنی نوجوان است.
قصه فیلم سینمایی «مهران» هم در فضایی قدیمی و نوستالژیک می‌گذرد؛ لهجه بازیگران یزدی است.
امری که برای مخاطب می‌تواند دلنشین باشد.
داستان فیلم ساده روایت می‌شود و قهرمان بازی مهران پسر نوجوان خانواده برای رسیدن به هدفی خاص و شیرین را نشان می‌دهد.
این اثر نیز بیشتر مناسب رده سنی نوجوان است.
رقیه توکلی همیشه در آثاری که می‌سازد عرق خود نسبت به یزد را نشان می‌دهد و انگار این امر جزو لاینفک کار‌های او شده است.
حضور عوامل «جزیره فضایی»در جشنواره پررنگ‌تر از «مهران» بود.
از دیگر حاشیه‌های شب دوم جشنواره فیلم کودک و نوجوان، می‌توان به حضور علیرضا تابش رئیس بنیاد سینمایی فارابی و دبیر جشنواره، حبیب ایل بیگی قائم مقام این بنیاد و نبود رقیه توکلی (کارگردان فیلم مهران) اشاره کرد.
انتهای پیام/
رعایت پروتکل‌های بهداشتی و فاصله گذاری از نکته‌های قابل لمس بود.
انتهای پیام/