خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 08 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

فرهنگ مقاومت عامل اصلی ایجادرابطه میان ایران و کشورهای همسایه است

مهر | استان‌ها | جمعه، 24 اسفند 1397 - 13:01
دماوند- امام جمعه دماوند گفت: فرهنگ مقاومت عامل اصلی ایجادرابطه میان ایران و کشورهای همسایه است.
دماوندي،فتاح،دماوند،جمعه،حقوق،كمك،كاسبان،شكرگزاري،اعتكاف،فرو ...

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام کاظم فتاح دماوندی در خطبه‌های نماز جمعه این هفته شهرستان دماوند ضمن دعوت خود و دیگر نمازگزاران به تقوای الهی طی سخنانی با اشاره به اینکه روزها و شب‌های ماه رجب سرشار از رحمت الهی است اظهار داشت: نعمتی که شکرگزاری نشود مانند گناهی است که بخشیده نمی‌شود و اعتکاف فرصتی برای شکرگزاری و توبه و تفکر و برنامه ریزی معنوی برای باقی مانده عمر است.
فتاح دماوندی در ادامه افزود: کسانی که توفیق اعتکاف ندارند می‌توانند با کمک مالی برای هزینه‌های افطار و سحر در این ثواب عظیم شریک شوند و در روزهای پایانی سال با کمک به محرومین که کلید بهشت و لذت بخش ترین عمل انسانی است کار نیک انجام دهند.
امام جمعه دماوند با بیان اینکه فاصله طبقاتی در هر نظامی زشت و در نظام اسلامی بسیار زشت‌تر است گفت: دولت، مجلس و قوه قضائیه برای کم کردن فاصله‌ها باید تلاش کنند چرا که این موضوع که فردی دارای حقوق ۴۰ میلیون تومانی باشد و فردی ۱و نیم میلیون تومان حقوق داشته باشد ناراحت کننده است و در بودجه ۹۸ برای متناسب سازی حقوق اقداماتی صورت گرفته که قابل تقدیر است.
خطیب جمعه دماوند در ادامه با اشاره به اینکه در شرایط اقتصادی فعلی تشکل‌های خودجوش انقلابی و آتش اختیار وظیفه خود را در کمک به نیازمندان انجام دهند افزود: در این راستا کاسبان با انصاف نیز باید میدان دار شوند و گوی سبقت را از گران فروشان بگیرند و این موضوع نیز مهم است که ارزان فروشی نباید منجر به کم فروشی شود و مردم را فریب دهند و در این راستا باید بدانیم که فروشگاه‌های بزرگ باید متناسب با جمعیت هر شهر باشند تا کاسبان محلی ضربه نخورند.
فتاح دماوندی در خصوص سفر رئیس جمهور به کشور عراق نیز گفت: در این سفر یادداشت‌های تفاهم در زمینه‌های مختلف به امضا رسید و این تودهنی بزرگی به آمریکا و سیلی دردناکی به آنها است و ما باید روابط اقتصادی خود را با همسایگان گسترش دهیم و اقتصاد مقاومتی را نهادینه کنیم و اگر در روابط ایران و عراق موفقیتی حاصل شده دولت و ملت می‌دانند که مدیون فرهنگ مقاومت هستند.