خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 02 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

برداشت ۴۵۶ هزار تن از محصولات باغی زنجان

ایسنا | استان‌ها | دوشنبه، 28 مهر 1399 - 12:57
رئیس سازمان جهادکشاورزی زنجان گفت: در حوزه باغبانی ۴۵۶ هزار تن از محصولات کشاورزی استان با ارزش ریالی دو هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان برداشت شده است.
محصولات،استان،باغي،زنجان

ایسنا/زنجان رئیس سازمان جهادکشاورزی زنجان گفت: در حوزه باغبانی ۴۵۶ هزار تن از محصولات کشاورزی استان با ارزش ریالی دو هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان برداشت شده است.
جواد تاراسی در گفت‌وگو با ایسنا، در رابطه با کشت محصولات زراعی و باغی در استان، اظهار کرد: ۵۱۰ هزار هکتار از مساحت استان زنجان زیر کشت محصولات زراعی و باغی بوده که از این میزان ۴۴۰ هزار هکتار مختص محصولات زراعی و ۷۰ هزار هکتار نیز مختص محصولات باغی است.
وی با بیان اینکه استان زنجان تولیدکننده ۶۱ نوع محصول کشاورزی است که عمده محصولات باغی تولیدی آن زیتون، سیر و انگور است، افزود: مجموع درآمد کشاورزان استان از برداشت محصولات باغی و زراعی بیش از ۷ هزار میلیارد و ۴۰۰ تومان است.
این مسئول با بیان اینکه تاکنون ۴۵۶ هزار تن از محصولات باغی زنجان برداشت شده است، تصریح کرد: عمده محصولات زراعی تولیدی استان زنجان لوبیا، گندم و جو است که در سال‌جاری نیز تولید گندم در این استان نسبت به سال گذشته بیش از ۳۰ درصد افزایش پیدا کرده است.
رئیس سازمان جهادکشاورزی استان با بیان اینکه درحوزه باغبانی ۴۵۶ هزار تن از محصولات کشاورزی استان زنجان با ارزش ریالی دو هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان برداشت شده است، خاطرنشان کرد: در حوزه زراعت نیز دو میلیون و ۲۰۰ هزار تن با ارزش ریالی بیش از پنج هزار تومان برداشت شده است.
انتهای پیام