خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 06 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

صلیب سرخ به پلیس نیجریه قوانین بشردوستانه می‌آموزد!

ایسنا | بین‌الملل | دوشنبه، 28 مهر 1399 - 12:56
بازرس کل پلیس نیجریه در بیانیه‌ای اعلام کرد: کمیته بین‌المللی صلیب سرخ در تعلیم نیروهای تاکتیکی جدید نیجریه- همزمان با ادامه اعتراضات هزاران نفری در سراسر این کشور علیه بی‌رحمی پلیس و برای خواسته اصلاحات بیشتر- کمک خواهد کرد.
نيجريه،پليس،گروه،ضدسرقت،كميته،صليب،تعليم،سرخ،تيم،معترضان

بازرس کل پلیس نیجریه در بیانیه‌ای اعلام کرد: کمیته بین‌المللی صلیب سرخ در تعلیم نیروهای تاکتیکی جدید نیجریه- همزمان با ادامه اعتراضات هزاران نفری در سراسر این کشور علیه بی‌رحمی پلیس و برای خواسته اصلاحات بیشتر- کمک خواهد کرد.
به گزارش ایسنا به نقل از رویترز، اعتراضات در نیجریه تقریباً دو هفته پیش با خواسته انحلال گروه ویژه ضدسرقت آغاز شد که از سوی نیجریه‌ای‌ها و گروه‌هایی نظیر عفو بین‌الملل، به اخاذی، بی‌رحمی و شکنجه متهم شده بود.
نیروی پلیس نیجریه مکرراً اتهامات علیه گروه ویژه ضدسرقت را رد کرده، گر چه اوایل این ماه گفته بود که افسران "غیرمجاز و غیرحرفه‌ای" دستگیر و با اقدامات انتظامی روبه‌رو شده‌اند.
بعد از منحل شدن گروه ویژه ضدسرقت توسط پلیس در ۱۱ اکتبر (۲۰ مهر)، واحد جدید، "تیم تسلیحات و تاکتیک‌های ویژه" به منظور پر کردن خلاء گروه قبلی، تشکیل شد.
بر اساس بیانیه "محمد آدامو"، بازرس کل نیجریه، تعلیم تیم تسلیحات و تاکتیک‌های ویژه از روز دوشنبه با شراکت کمیته بین‌المللی صلیب سرخ و "دیگر شرکای توسعه‌ای" آغاز خواهد شد.
افسران پیشین گروه ویژه ضدسرقت، واجد شرایط عضویت در این تیم نیستند.
کمیته بین‌المللی صلیب سرخ واکنش آنی به این بیانیه نشان نداده است.
پلیس نیجریه اعلام کرد که این کمیته در تعلیم قوانین بشردوستانه، رفتار پلیس در درگیری و حقوق بشر در استفاده از زور، دستگیری و بازداشت مشارکت خواهد کرد.
"احمد لوان"، رئیس سنای نیجریه روز یکشنبه پس از دیدار با "محمدو بوهاری"، رئیس جمهور این کشور از معترضان خواست که با توجه به اقداماتی که رهبران برداشته‌اند، کنار بکشند.
اما معترضان خواستار حفاظت بیشتر در برابر پلیس، از جمله نظارت مستقل و ارزیابی روانشناختی مأموران هستند.
انتهای پیام