خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 20 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شروع جنگ تن به تن کرونا با خانواده ها/ صنوف و ادارات تعطیل شوند

ایسنا | اجتماعی و حوادث، استان‌ها | دوشنبه، 28 مهر 1399 - 12:24
رئیس بیمارستان شهید جلیل یاسوج گفت: اکنون نگاه ها و نگرش ها بر حوزه درمان معطوف شده درحالی که یک جنگ تمام عیار تن به تن کرونا با خانواده ها و افراد خانواده شروع شده است.
خانواده،كرونا،انتقال،بيماري،سيرت،جاودان،چرخه،بيمارستان،تن،تد ...

ایسنا/کهگیلویه و بویراحمد رئیس بیمارستان شهید جلیل یاسوج گفت: اکنون نگاه ها و نگرش ها بر حوزه درمان معطوف شده درحالی که یک جنگ تمام عیار تن به تن کرونا با خانواده ها و افراد خانواده شروع شده است.
دکتر سعید جاودان سیرت روز دوشنبه ۲۸ مهر ماه در نشست ستاد مدیریت پیشگیری و مقابله با کرونای استان کهگیلویه و بویراحمد، افزود: تغییرات آماری مبینی بر افزایش تعداد بیماران سرپایی، بستری و افزایش مرگ و میر، بیانگر یک سری اشکالات در اجرای برنامه هایی است که توسط ما در حال اجرا است.
وی اظهار کرد: نیازمند یک کارشناسی و چکش کاری مطلوب تر در بحث آمار و ارقام بیماری کرونا هستیم.
رئیس بیمارستان شهید جلیل یاسوج تصریح کرد: اکنون نگاه ها و نگرش ها بر حوزه درمان معطوف شده در حالی که یک جنگ تمام عیار تن به تن کرونا با خانواده ها و افراد خانواده شروع شده است.
جاودان سیرت بیان کرد: مشکل ما درون خانواده هاست، چرا که افراد خانواده ها یکی یکی به بیماری کرونا مبتلا می شوند و این مشکلات باعث می شود که در آینده ای نه چندان دور، وضعیت بدتر از این شود.
وی خاطرنشان کرد: آمار تعداد بیماران و فوتی های کرونا از فروردین ماه افزایش بسیاری داشته و این زنگ خطری برای جامعه است.
این پزشک متخصص عفونی ادامه داد: طبق تحقیقات میدانی که داشتیم، بیماری مسری تر شده و به این دلیل است که بیماری در خانواده ها، خانه به خانه در حال انتقال است و این مشکل جامعه و آحاد مردم است.
جاودان سیرت اظهار کرد: یکی از دلایل اصلی این وضعیت این است که نتوانستیم چرخه انتقال بیماری را قطع کنیم و این چرخه انتقال از چند روش درحال صورت گرفتن است.
وی ارتباطات مستقیم و حضور در جلسات و مراسمات را از عوامل چرخه انتقال بیماری دانست و عنوان کرد: عدم همراهی مردم ما را زمین گیر می کند و اگر پیشگیری ها را هم اکنون در دستورکار قرار ندهیم، شاید با ورود آنفلوآنزا دچار یک بحران اساسی شویم.
رئیس بیمارستان شهید جلیل یاسوج تاکید کرد: پس از بسیاری از مراسمات تشییع و تدفین به خصوص مراسمات تشییع و تدفین فوتی های کرونا، تعداد مراجعات به بیمارستان بیشتر می شود.
جاودان سیرت گفت: پیشنهاد می کنم که ارگانی مشخص شود که تشییع و تدفین را برعهده بگیرد و از ورود و حضور مردم در این مراسمات جلوگیری کند که با این کار بخشی از مشکلات را می توان حل کرد.
به گزارش ایسنا، وی افزود: باید به سمتی برویم که به یک تعطیلی که همه صنوف و ارگان ها را دربربگیرد، برسیم.
اگر این تعطیلی صورت نگیرد، این روند چرخه انتقال را نمی توانیم بشکنیم و انتقال همچنان صورت می گیرد و برای جامعه مشکل ساز است.
انتهای پیام