خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 19 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کانادا در موضوع سقوط هواپیمای اوکراینی طرفیتی ندارد/ پول بلوکه شده در چین نداریم

ایسنا | برگزیده، سیاسی | دوشنبه، 28 مهر 1399 - 11:17
سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان با اشاره تماس تلفنی ظریف و همتای ژاپنی خود گفت: در این تماس تلفنی مقامات دو کشور درارتباط با مسائل دوجانبه و بین‌المللی گفت‌وگو و رایزنی  کردند.
تلفني،اوكرايني،هيئت،ژاپني،تماس

سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان با اشاره تماس تلفنی ظریف و همتای ژاپنی خود گفت: در این تماس تلفنی مقامات دو کشور درارتباط با مسائل دوجانبه و بین‌المللی گفت‌وگو و رایزنی کردند.
به گزارش ایسنا ، سعید خطیب‌زاده در نشست خبری امروزش همچنین گفت: در این گفت‌وگوی تلفنی بر اهمیت دسترسی ایران به منابع مالی خود در ژاپن تاکید شد و امیدواریم که طرف ژاپنی بر اساس قوانین و مقررات بین‌المللی به وظایف خود در این زمینه عمل کند.
سخنگوی وزارت خارجه در بخش دیگری از صحبت‌های خود با بیان اینکه نشست هیئت ایرانی با هیئت اوکراینی در ارتباط با سانحه سقوط هواپیمایی اوکراینی امروز آغاز شده است، خاطرنشان کرد: در این قضیه کانادا طرفیتی ندارد و طرف ما اوکراین است.
وی همچنین یادآور شد: ما پول بلوکه شده‌ای در چین نداریم.
این خبر تکمیل می‌شود.