خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 23 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

واکنش الحوثی به اقدام خائنانه بحرین

مشرق | بین‌الملل | دوشنبه، 28 مهر 1399 - 09:50
عضو شورای عالی سیاسی یمن اقدام بحرین در امضای توافقنامه سازش با رژیم صهیونیستی را محکوم کرد.
رژيم،بحرين،الحوثي،صهيونيستي،يكشنبه

به گزارش مشرق به نقل از اسپوتنیک، «محمد علی الحوثی» عضو شورای عالی سیاسی یمن به امضای توافقنامه سازش میان بحرین و رژیم صهیونیستی طی روز یکشنبه واکنش نشان داد.
وی اعلام کرد که عادی سازی روابط میان بحرین و رژیم صهیونیستی محکوم است.
الحوثی اضافه کرد: گرچه رژیم بحرین هیچ تهدیدی برای تل آویو به شمار نمی آید.
وی ادامه داد: این یک جنایت است که هر کس که آن را مرتکب شود هرگز هدایت نخواهد شد.
الحوثی در این خصوص به این آیه قرآنی اشاره کرد: وَمَن یتوَلَّهُم مِنکمْ فَإِنهُ مِنْهمْ إِن اللَّه لَایَهْدِی الْقَومَ الظالمین.
مناطق مختلف بحرین شامگاه یکشنبه در اعتراض به سفر هیأت آمریکایی-صهیونیستی به این کشور و توافق سازش میان رژیم آل خلیفه و صهیونیستها شاهد تظاهرات بود.
بر اساس این گزارش، مردم بحرین علیرغم اقدامات سرکوبگرانه رژیم آل خلیفه، یکشنبه شب در اعتراض به عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی دست به تظاهرات زدند.