نصب بیش از ۵۰۰۰ انشعاب آب در لرستان
مدیر بهرهبرداری و توسعه شبکه آب لرستان از نصب بیش از ۵۰۰۰ انشعاب آب در استان خبر داد.

ایسنا/لرستان مدیر بهرهبرداری و توسعه شبکه آب لرستان از نصب بیش از ۵۰۰۰ انشعاب آب در استان خبر داد.
خشایار نامداریان ۲۷ مهرماه با اشاره به عملکرد ششماهه نخست سال جاری، اظهار کرد: بخشی از درآمد شرکت از طریق استفاده برخی از مشترکین از انشعاب غیرمجاز هدر رفته و منجر به ضرر و زیان به شرکت و ضایع شدن سایر شهروندان میشود به همین دلیل پس از شناسایی انشعابات غیرمجاز این دفتر اقدام به نصب انشعاب در محدوده شهری و روستایی کرده است.
وی تصریح کرد: در برنامه نصب انشعابات آب در ششماهه اول سال جاری تعداد ۵۲۰۷ فقره نصب انشعاب آب شهری و ۳۶۰ فقره انشعاب روستایی انجام گرفته است.
نامداریان ادامه داد: اقدامات انجام شده در این خصوص شامل؛ خاتمه دادن به پیمانهای نیمهتمام ادوار گذشته، ساماندهی و نظارت بر نصب انشعابات آب، برگزاری دوره کارگاه آموزشی برای ناظرین نصب، پیگیری قرارداد نصب جدید انشعاب آب با شرکتهای دارای گواهی صلاحیت بهرهبرداری مطابق فهرستبها بهرهبرداری سال ۹۹، انجام صورتجلسات تحویل زمین و تجهیز کارگاه و تجهیز اکیپهای نصب آب و ماشینآلات پیمانکاران مطابق فرمت شرایط خصوصی است.
مدیر بهرهبرداری و توسعه شبکه آب لرستان خاطرنشان کرد: شرکت آب و فاضلاب جهت خدماتدهی هرچه بهتر، نیاز به مشارکت شهروندان لرستانی درزمینه خرید امتیاز آب و فاضلاب را دارد.
انتهای پیام