خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 22 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رژیم صهیونیستی برای انجام ۲۸ پرواز تجاری در هفته با امارات توافقنامه امضا می‌کند

ایسنا | بین‌الملل | یکشنبه، 27 مهر 1399 - 20:59
وزارت حمل و نقل رژیم صهیونیستی امروز، یکشنبه اعلام کرد: قرار است اسرائیل و امارات روز سه‌شنبه توافقنامه‌ای را امضا کنند که اجازه انجام ۲۸ پرواز تجاری در هفته را بین دو طرف می‌دهد.
گوريون،پروازها،پرواز،صهيونيستي،فرودگاه

وزارت حمل و نقل رژیم صهیونیستی امروز، یکشنبه اعلام کرد: قرار است اسرائیل و امارات روز سه‌شنبه توافقنامه‌ای را امضا کنند که اجازه انجام ۲۸ پرواز تجاری در هفته را بین دو طرف می‌دهد.
به گزارش ایسنا، به نقل از سایت شبکه روسیا الیوم، وزارت حمل و نقل رژیم صهیونیستی افزود: این پروازها بین فرودگاه‌های بن گوریون و دبی و ابوظبی انجام خواهند گرفت.
این وزارتخانه ادامه داد: توافقنامه‌ هواپیمایی در فرودگاه بن گوریون امضا خواهد شد و قرار است پروازها ظرف هفته‌های آتی شروع شوند.
این توافقنامه همچنین اجازه می‌دهد تعدادی نامحدود پرواز هواپیماهای اجاره‌ای به فرودگاه کوچک‌تر در جنوب سرزمین‌های اشغالی و ۱۰ پرواز ترابری در هفته انجام شود.
پیشتر رژیم صهیونیستی گفته بود، هیئتی عالی رتبه اماراتی روز سه‌شنبه به تل‌آویو خواهد رفت و نشست‌هایی در داخل فرودگاه بن گوریون برگزار خواهد کرد.
شرکت اسرائیلی "یسرائیر" اعلام کرده بود، برنامه پروازها از تل‌آویو به امارات را رزرو کرده و آماده امکان شروع جریان گردشگری است.
انتهای پیام