جریمه عدم استفاده از ماسک هنوز در کرمان اعمال نشده است
مشاور استاندار کرمان در امور رسانه و روابط عمومی درباره دورکاری کارمندان عنوان کرد: براساس مصوبه قبلی ستاد مقابله با کرونای استان کرمان، تعیین دورکاری کارکنان به عهده مدیران دستگاه اجرایی گذاشته شده است و مدیران می توانند براساس نیاز خود و در صورت صلاحدید این دور کاری را برای پرسنل خود اعمال کنند.

ایسنا/کرمان مشاور استاندار کرمان در امور رسانه و روابط عمومی درباره دورکاری کارمندان عنوان کرد: براساس مصوبه قبلی ستاد مقابله با کرونای استان کرمان، تعیین دورکاری کارکنان به عهده مدیران دستگاه اجرایی گذاشته شده است و مدیران می توانند براساس نیاز خود و در صورت صلاحدید این دور کاری را برای پرسنل خود اعمال کنند.
دکتر "عباس تقیزاده" در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به اینکه هنوز قانون الزام اجباری زدن ماسک و جریمه برای افرادی که در مکان های عمومی از ماسک استفاده نکنند در کرمان تعیین و اجرایی نشده است، گفت: این هفته ستاد مقابله با کرونای استان برگزار نشده لذا دستورالعملها و مصوبات جلسات قبلی کماکان به قوت خود باقی است.
وی درباره دورکاری کارمندان نیز عنوان کرد: براساس مصوبه قبلی ستاد مقابله با کرونای استان کرمان، تعیین دورکاری کارکنان به عهده مدیران دستگاه اجرایی گذاشته شده است و مدیران می توانند براساس نیاز خود و در صورت صلاحدید این دور کاری را برای پرسنل خود اعمال کنند.
مشاور استاندار کرمان در امور رسانه و روابط عمومی با اشاره به بازرسیهای صورت گرفته در مهرماه در سطح استان کرمان اظهار کرد: از ۷۹ هزار و ۷۴ بازرسی انجام شده در مهرماه، ۵۰ هزار و ۲۰۰ مورد بدون تذکر، ۱۵ هزار مورد بازرسی همراه با تذکر شفاهی و ۴ هزار و ۹۵۴ مورد همراه با تذکر کتبی بوده ضمن آنکه در این مدت ۵۹۴ مورد تعطیلی به دلیل عدم رعایت پروتکل های بهداشتی در سطح استان کرمان گزارش شده است.
انتهای پیام