خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 07 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بیشترین تغییر مالکیت حقیقی و حقوقی در بورس +عکس

مشرق | اقتصادی | یکشنبه، 27 مهر 1399 - 15:32
افراد حقیقی امروز هزار و ۳۵۰میلیارد تومان از بازار سهام خارج کردند که بیشترین خروج پول حقیقی از بورس یا فرابورس مربوط به گروه استخراج کانه های فلزی و همچنین سهام کاما بود.
تومان،سهام،حقوقي،افزايش،نماد،مالكيت

به گزارش سرویس بورس مشرق، حقوقی‌ها حدود ۱۳۰۰میلیارد تومان وارد بازار سهام کردند.
ارزش کل معاملات خرد هفت هزار و ۵۰۰میلیارد تومان بود، اشخاص حقوقی ۲۷درصد یعنی حدود دو هزارمیلیارد تومان سهام خریدند و مازاد خریدشان ۱۸درصد از کل معاملات شد.
بیشتر بخوانید: نمادهای تاثیرگذار در بازار بورس
بیشترین تزریق پول حقوقی به بورس و فرابورس در سه گروه "بانک ها و موسسات اعتباری"، "محصولات شیمیایی" و "فرآورده های نفتی" رقم خورد در حالی که برآیند معاملات گروه‌های "استخراج و کانه های فلزی " و "سایر واسطه گری های مالی " به نفع حقیقی‌ها تمام شد.
سه نماد «شبندر»، «وسپهر» و «شپنا» لقب بیشترین افزایش سهام حقوقی را به خود اختصاص دادند، توجه حقیقی‌ها نیز بیشتر به «کاما»، «وهور» و «ختور» معطوف بود.
مالکیت حقوقی در ترکیب سهامداری شرکت پالایش نفت بندر عباس معادل ۱۲۰میلیارد تومان افزایش یافت و از سوی دیگر سهامداران حقیقی پالایش نفت اصفهان با برتری ۸۰میلیارد تومانی ابتکار عمل را در دست گرفتند.
امروز افزایش سهام حقیقی‌ها در ۳۲نماد و افزایش سهام حقوقی‌ها در ۱۵۰نماد به بیش از یک میلیارد تومان رسید که جمع تغییر مالکیت دسته اول ۱۹۰میلیارد تومان و تغییر مالکیت دسته دوم ۱۵۰۰میلیارد تومان بود.
منبع:اقتصادآنلاین