خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 10 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

انهدام دو باند تبهکار داعش در «صلاح‌الدین» و «نینوی»

فارس | برگزیده، بین‌الملل | یکشنبه، 27 مهر 1399 - 15:31
نیروهای سرویس مبارزه با تروریسم و بخش اطلاعات وزارت کشور عراق طی دو عملیات جداگانه در استانهای صلاح‌الدین و نینوی دو باند تبهکار داعش را منهدم کردند.
نيروهاي،استان،باند،تروريستي،تروريسم،دستگير،سرويس

نیروهای سرویس مبارزه با تروریسم و بخش اطلاعات وزارت کشور عراق طی دو عملیات جداگانه در استانهای صلاح‌الدین و نینوی دو باند تبهکار داعش را منهدم کردند.
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، سرتیپ «یحیی رسول» سخنگوی فرماندهی کل نیروهای مسلح عراق، امروز (یک‌شنبه - ۱۸ اکتبر)، اعلام کرد که یک باند تروریستی داعش در شهرستان «بیجی» واقع در استان صلاح‌الدین را شناسایی و منهدم کرد.
رسول طی بیانیه‌ای که نسخه‌ای از آن در «شفق نیوز»، منتشر شد، اعلام کرد: طبق اطلاعات دقیق و تلاش‌های مستمر، نیروهای سرویس مبارزه با تروریسم موفق شدند که یک باند تروریستی 11 نفره داعش را در بیجی منهدم کنند.
وی افزود که نیروهای مبارزه با تروریسم طی یک عملیات دوساعته موفق شدند این باند تروریستی را در شمال استان صلاح‌الدین شناسایی و اعضای آن را دستگیر کنند.
از سوی دیگر، وزارت کشور عراق نیز از دستگیری هشت داعشی فعال در «دیوان الجند» در استان نینوی خبر داد.
بر اساس بیانیه سرویس اطلاعات وزارت کشور عراق که نسخه‌ای از آن در پایگاه خبری شبکه «العهد» منتشر شد، نیروهای این سرویس در اداره اطلاعات نینوی موفق شدند هشت تروریست را در مناطق مختلف این استان دستگیر کنند.
این افراد طبق ماده چهار قانون مبارزه با تروریسم به جرم عضویت در داعش دستگیر شدند.
این عناصر به دلیل فعالیت برای داعش در بخشی موسوم به «دیوان الجند» در دجله و نینوی و مشارکت در چندین عملیات تروریستی در دوره سیطره داعش بر استان نینوی دستگیر شدند و به این امر اعتراف کرده‌اند.
انتهای پیام/م