۱۳ کشته و بیش از ۱۰۰ زخمی طی انفجار غور افغانستان
در جریان انفجار یک خودروی بمب گذاری شده امروز (یکشنبه) در ولایت غور افغانستان ۱۳ تن جان خود را از دست داده و ۱۰۲ تن دیگر نیز زخمی شدند.

در جریان انفجار یک خودروی بمب گذاری شده امروز (یکشنبه) در ولایت غور افغانستان ۱۳ تن جان خود را از دست داده و ۱۰۲ تن دیگر نیز زخمی شدند.
به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، این انفجار در نزدیکی مقر پلیس در غور، غرب افغانستان رخ داد.
در منطقهای که این انفجار رخ داد، علاوه بر مقر پلیس، دفاتر قضایی، اداره امور زنان و تعدادی دیگر از آژانسهای دولتی نیز واقع شدهاند.
رئیس بیمارستان در منطقه گفته که حال برخی از مجروحان این انفجار وخیم است.
هنوز هیچ گروه شبه نظامی مسؤولیت این انفجار را برعهده نگرفته است.
در طول یک هفته گذشته، مرکز این ولایت شاهد درگیریهای خشونت بار بین نیروهای امنیتی و طالبان بوده است
آمریکا و طالبان در فوریه سال جاری میلادی و در دوحه، قطر توافق صلحی را امضا کردند که راه را برای کاهش خشونت در افغانستان، خروج تدریجی نیروهای آمریکایی از افغانستان و آغاز مذاکرات بین افغانها که اوایل ماه جاری میلادی در قطر کلید خورد، هموار کرده است.
انتهای پیام