خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 27 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تأمین بذور مرغوب گندم برای کشاورزان همدانی

ایسنا | استان‌ها | یکشنبه، 27 مهر 1399 - 13:19
مدیر امور زراعت سازمان جهادکشاورزی استان همدان از کشت بیش از ۶۰ درصد گندم این استان خبر داد و گفت: بذور مرغوب در حال تهیه و تدارک برای کشاورزان است و از امروز در اختیار شهرستان ها قرار می‌گیرد.
كشت،استان،گندم،مزارع،همدان،كشاورزان

ایسنا/همدان مدیر امور زراعت سازمان جهادکشاورزی استان همدان از کشت بیش از ۶۰ درصد گندم این استان خبر داد و گفت: بذور مرغوب در حال تهیه و تدارک برای کشاورزان است و از امروز در اختیار شهرستان ها قرار می‌گیرد.
علی بایگانه در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: کشت گندم در مزارع استان همدان در حال انجام بوده و تاکنون بیش از ۶۰ درصد مزارع کشت شده است.
وی با بیان اینکه در مقطعی بذور اصلاح شده گندم در استان تمام شد، تصریح کرد: در حال حاضر بذور گندم مرغوب ضدعفونی و بوجاری شده و در اختیار کشاورزان قرار می‌گیرد و کشاورزان می‌توانند با مراجعه به جهاد شهرستان از این بذور دریافت کنند.
بایگانه با اشاره به استقبال بالای کشاورزان از کشت گندم، افزود: امسال برنامه کشت ۴۰۰ هزار هکتار گندم در مزارع استان داشتیم که با توجه به استقبال کشاورزان از کشت این محصول و بالا رفتن نرخ خرید تضمینی پیش‌بینی می‌شود سطح کشت گندم بالاتر برود.
وی با بیان اینکه سال گذشته ۴۰۱ هزار هکتار گندم در مزارع استان همدان کشت شده بود، خاطرنشان کرد: امسال نرخ خرید تضمینی گندم به ۴۰۰۰ تومان افزایش یافته این در حالیست که قیمت خرصد تضمینی گندم در سال گذشته ۲۵۰۰ تومان بود.
مدیر امور زراعت سازمان جهادکشاورزی استان همدان از اتمام کشت کلزا در مزارع این استان خبر داد و گفت: کشت کلزا در استان به اتمام رسیده و ۱۶۵۰ هکتار کلزا در مزارع استان همدان کشت شده است.
وی با اشاره به اینکه کشت محصولات پاییزه در استان همدان تا اواخر آبان ادامه دارد، بیان کرد: امسال برنامه کشت ۱۲۶ هزار هکتار جو در مزارع استان داریم که تاکنون ۸۰ درصد از آن کشت شده است.
انتهای پیام