خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 20 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

موفقیت حشدالشعبی در ۳ حمله عناصر داعش

مشرق | بین‌الملل | یکشنبه، 27 مهر 1399 - 10:01
نیروهای «حشد شعبی» عراق طی ۷۲ ساعت گذشته ۳ عملیات تروریست های داعش برای یورش به جنوب «سامراء» را ناکام گذاشتند.
سامراء،جنوب،عراق،شعبي

به گزارش مشرق به نقل از الفرات نیوز، تروریست های تکفیری داعش طی ۷۲ ساعت گذشته ۳ مرتبه تلاش کردند بر مناطقی بر جنوب «سامراء» عراق سیطره یابند.
بیشتر بخوانید: تشکر الکاظمی از حشدالشعبی برای تامین امنیت زائران
بر اساس این گزارش، تکفیریهای داعش تلاش کردند تا بر منطقه «سید غریب» واقع در جنوب «سامراء» و شمال عراق، مسلط شوند.
با این حال، دخالت به موقع نیروهای حشد شعبی موجب شد تا تکفیریها در هر ۳ مرتبه برای سیطره بر محور جنوبی سامراء ناکام بمانند.
نیروهای حشد شعبی عراق در جریان خنثی سازی اقدامات تکفیریها در جنوب سامراء ضربات مهلکی را بر پیکره آنها وارد کردند.